Merhaba kızlar ben yeni üye oldum buraya burda yazılanları görünce herkes birbirine ne kadar da güzel destek olmuş 2007 2008 yazılarını okuyorum deminden o hamile kaldı mı bu hamile mi derken birsürü yazı okumuşum okurken bide diyorum ki ay inşallah hamiledir diye

tam bi aile yuvası gibi burası
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum sanırım biraz karışık geldi.yada ben beceremiyorum ne.
Neyse kızlar kendimden kısaca bahsedeyim 1 senelik evliyim yeni vajinismusu yendim çok şükür.ve bebiş çok istiyorm Allah tüm isteyenlere versin banada inşallah.bugün adet günüm olmadım henüz ama çok korkuyorum bazı aylar birkaç gün geçtikten sonra da olduğum oluyo.
Öyle bariz bi belirti yok ama her olanı da bundandır şundandır diyip kendimi umutlanndırmak istemiyorum bu aralar çok acıkıyorum sürekli yemek yemek istiyoeum yemek yiyorum aradan 1 saat geçmeden yine acıkıyorum.geceleri boğazımda kuruluk var geçen hafta da bikaç gün mide yanması olmuştu.bide çok sık tuvalete çıkıyorum ve bu ara çok akıntım oluyo adet oldum diyorum tuvalete koşuyorum ama bakıyorum akıntı.sonra üşüttüm heralde diyorum psikolojiktir belki diyorum ama içim de pır pır etmiyo değil hani

Allahım inşallah hamileyimdir.Allah isteyen herkese versin inşallah burayı çok sevdim