Depresyondan çıkmak için neler yapmam gerekiyor?

D

derbederim

Forum Okuru
Depresyondan çıkmak için neler yapmam gerekiyor?

Depresyondan nasıl çıkılır melek kadınlar kulubü depresyondan nasıl çıkarım forum'da.​

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda kendimi çok mutsuz hissediyorum hiç bir şeyden memnun olmuyorum evde kalmaktan çok sıkılıyorum. Ne yapmam gerekiyor bunalımdan çıkmam için acaba? Depresyondan nasıl çıkılır arkadaşlar iyiye gitmiyorum hiç ben. Hayattan soyutladım kendimi hiç kimse ile görüşmek istemiyorum. Depresyondan bu içinde olduğum bunalımdan kurtulmak için bana yol gösterin lütfen.
 
Merhaba
Günümüzde zaten kim normal ki ama yaşamaya devam ediyoruz. Depresyon stres maalesef ki çağımızın hastalığı olmuş. Kimisi eşinden yeterince ilgi görmediği için kimi sevgisizlikten kimi yalnızlıktan kimi ekonomik sıkıntılardan depresyonlar geçirebiliyor. Bu tür sıkıntılar tedavi edilmediği taktirde de daha kötü olaylara zemin oluşturmaktadır. Mutlaka kendiniz halledemiyorsanız bir destek almanızda fayda var. Özellikle Kırmızı Oda dizisini izlemeye başladığımdan beri insanların bu tür sorunlara ben deli miyim de destek alacağım gibi ifadelerle bu hastalıkları ne kadar hafife aldıkları aslında gözler önüne seriliyor. Ama kesinlikle hafife alınmamalı destek alınmalı. Şimdi kendinizi mutsuz hissedersiniz tedavi almaz ve bunları yaşamaya devam ede ede Allah korusun ilerde intihar düşünmeye bile başlarsınız. Yine de size tavsiyemiz konuşun yakınlarınızla olsun konuşmalısınız yalnız ve insan konuşmadan içine attığı vakit içinde ruhsal patlamalar yaşayabiliyor.

Çağımızın hastalığı depresyona bir de aşağıdaki linkten bakmak ister misiniz? Ayrıntılı bilgi almak depresyon hakkında en derin bilgilere ulaşmak için ''çağ hastalığı depresyon'' konumuza göz atın.

 
Geri
Üst