biliyorum enceyim darısı başınıza inşallaahvalla öyle canım baktım adamda var değişiklikler şu iş güç netleşmiş oturmuş olursa evleniriz hemen orası kesin
onla olmak istiyorum ve buna eminim canım
![]()
Vay canınaa

biliyorum enceyim darısı başınıza inşallaahvalla öyle canım baktım adamda var değişiklikler şu iş güç netleşmiş oturmuş olursa evleniriz hemen orası kesin
onla olmak istiyorum ve buna eminim canım
![]()

canım bnm ya ne güzel bu kdr mtlu olman valla ben çok heycanlıyım snın adına![]()
Vay canınaa![]()
bakıcaz bakalım :hıms:O derece yaniiiiiitabiki canım bak şöyle söyliyim ya 2 yıl sonra ya önümüzdeki yaza yaz derken mayıs falanbakıcaz bakalım :hıms:
ne yalan söyleyeyim şaşırttın beni arkadaşım önceki planlarını bildiğimden dolayı yani
ahh ahhhh benim ki de gelse bi an önce :hıms:O derece yaniiiiiine yalan söyleyeyim şaşırttın beni arkadaşım önceki planlarını bildiğimden dolayı yani
ahh ahhhh benim ki de gelse bi an önce :hıms:
O derece yaniiiiiine yalan söyleyeyim şaşırttın beni arkadaşım önceki planlarını bildiğimden dolayı yani
ahh ahhhh benim ki de gelse bi an önce :hıms:
aynen evlenmek ıstıyorum demesi garibime gitti bnmde ama bu iyiye işaret böyle bi karar aldığın için çok sevndm cnm bnm(=
asıl sınavı geldikten sonra vericeksiniz derdi herkes ama anlayamazdım... şimdi anlıyorum! malesef çok çok iyi anlıyorum!
asıl sınavı geldikten sonra vericeksiniz derdi herkes ama anlayamazdım... şimdi anlıyorum! malesef çok çok iyi anlıyorum!