Düşük kalorili içeçekler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Düşük kalorili içeçekler
Bilerek yada bilmeyerek tükettiğiniz bir takım içeçeklerin kalorilerini hiç düşündünüz mü?Bazı içeçekler zararsız olarak nitelendirilen düşük kaloriye sahiptir bu içeceklerin neler olduğu hakkında sizlere gerekli olan bilgileri veriyorum
zayiflatan-ve-guzellestiren-icecek3-2103.jpg

Günlük yaşamda beslenmenin yanı sıra tükettiğimiz içeceklerde kilo almanızda başrol oynayabilir.Kilo almayı sadece yemeye bağlamayarak içilen içeklere de dikkat etmek şart.Çünkü aklınıza bile gelmeyecek içecekler sizin için kabus niteliğini taşıyan kaloriler anlamına gelebilir.

Ancak bazı içeceklerde var ki içiniz rahat bir şekilde tüketebilir ve kilo korkusu olmadan bu içeceklerden faydalanabilirsiniz.Aynı zamanda diyetinize de katkıda bulunabilirsiniz.
Düşük Kalorili İçecekler

Maden suyu : İkisini karıştırarak daha düşük alkol, daha düşük kalori, daha fazla sıvı ve elektrolit almış olursunuz.

Şeftali püresi ve madensuyu: Yalancı Bellini gibi düşünebilirsiniz. Bol buz ve biraz limon suyu da yakışacaktır.

Köpüklü elmalı limonata: Taze sıkılmış elma suyu, biraz limon suyu, taze nane veya fesleğen maden suyu ile karıştırılabilir.

Light limonata: Şeker yerine tatlandırıcı kullanarak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve bol buzlu su ile kalorisiz bir limonata hazırlayabilirsiniz.

Maden suyu ve domates suyu: Taze hazırlanmış domates suyu, biraz limon ve maden suyu ile karıştırılabilirsiniz.

Light milk shake: Bir şeftali veya yarım muzu yarım bardak light süt ile blender’dan geçirin. Daha sonra üzerine bir top light dondurma ekleyerek çırpmaya devam edin.
 
Geri
Üst