Düşükmü yapıyorum? ( Düşük belirtileri )

Merhaba, muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsiniz bir iki güne kadar adetiniz başlar. Size tavsiyem yarın bir kadın doğum uzmanına görünün en sağlıklı bilgiyi hekimden alabilirsiniz.
 
Selam kızlar benden de böyle beyaz bir et parçası gelmesi oldu bende acil olarak doktora gittim yeni geldim doktordan malesef çok ama çooook üzgünüm bu bebeği kaybettiğim için dinleniyorum şimdi evde. Rabbim isteyen her kese ama her kese evlat nasip etsin. İlk bebeğimdi bu benim
 
Slm adetime 1 hafta kala baş dönmem olduğu için kan testi yaptırdım 8.9 çıktı sonra diğer aydaki tarihime göre adet oldum kırmızı siyah damarlar ve yoğun kanamam oldu tekrar test yaptım 1.2 çıktı hiç bir şey anlamadım acaba düşükmü yaptım hamilemiyim ?
 
Merhaba, muhtemelen kimyasal gebelik geçirmişsiniz ancak teşhis için doktora görünmeniz faydanıza olacaktır. Kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirdiğini anlamaz bazen böyle tesadüfen yapılan ( pozitif )gebelik testi sonrası adet olunması ile durumun farkına varıyorlar. Adet döneminde kan pıhtıları olabiliyor bunu düşüğe yormamak gerek . Ben kimyasal gebelik geçirdiğinizi düşünüyorum fakat daha önce belirttiğim gibi yinede bir hekime görünün.
 
Geri
Üst