SU__ Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #1 Elma Çekirdeğim Merhaba arkadaşlar, Ben de bir köşe yapim dedim kendime, Şu an hayatımdaki en değerli olan şey,Elma Çekirdeğim olduğu için,köşeme de yakışak en şahane isim bunun olduğunu düşündüm. Güzel paylaşımşar dileğiyle,
Merhaba arkadaşlar, Ben de bir köşe yapim dedim kendime, Şu an hayatımdaki en değerli olan şey,Elma Çekirdeğim olduğu için,köşeme de yakışak en şahane isim bunun olduğunu düşündüm. Güzel paylaşımşar dileğiyle,
LiKarBa Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #4 Ce: Elma Çekirdeğim yerim senin çekirdeğini ben🙂Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin çekirdeğini🙂
SU__ Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #5 Ce: Elma Çekirdeğim likarba' Alıntı: yerim senin çekirdeğini ben🙂Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin çekirdeğini🙂 Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnn canım aminnnnnn
Ce: Elma Çekirdeğim likarba' Alıntı: yerim senin çekirdeğini ben🙂Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin çekirdeğini🙂 Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnn canım aminnnnnn
LiKarBa Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2007 #6 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: su hamileyim deme düşer bayılırım😱 hemde benden habersiz😡 Genişletmek için tıkla ... he he sana soracaktı zaten bebek yaparken😀
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: su hamileyim deme düşer bayılırım😱 hemde benden habersiz😡 Genişletmek için tıkla ... he he sana soracaktı zaten bebek yaparken😀
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #7 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: su hamileyim deme düşer bayılırım😱 hemde benden habersiz😡 Genişletmek için tıkla ... vize almayı unutmuşum nann,bu seferlik bööle olsunn🙂
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: su hamileyim deme düşer bayılırım😱 hemde benden habersiz😡 Genişletmek için tıkla ... vize almayı unutmuşum nann,bu seferlik bööle olsunn🙂
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #8 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: hamilesin yani yuppiiiiiii 😀 tebrikler bitanem 😉 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim,canım çok sağoll darısı başına dicem emme önce bi fortçuyu kandırman gerekecek😛
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: hamilesin yani yuppiiiiiii 😀 tebrikler bitanem 😉 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim,canım çok sağoll darısı başına dicem emme önce bi fortçuyu kandırman gerekecek😛
SU__ Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #9 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: Evet önce koca sonra çocuk tersi sakıncalı olur benim için hayat memat meselesi zira muhaha 😉 Genişletmek için tıkla ... k,m olduna bakmadan indiriverirler,mazallah😀
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: Evet önce koca sonra çocuk tersi sakıncalı olur benim için hayat memat meselesi zira muhaha 😉 Genişletmek için tıkla ... k,m olduna bakmadan indiriverirler,mazallah😀
kuzum Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2007 #10 Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: hamilesin yani yuppiiiiiii 😀 tebrikler bitanem 😉 Genişletmek için tıkla ... 😱 Nasıl yani ya, hamilemisin kız sen
Ce: Elma Çekirdeğim civciv' Alıntı: hamilesin yani yuppiiiiiii 😀 tebrikler bitanem 😉 Genişletmek için tıkla ... 😱 Nasıl yani ya, hamilemisin kız sen