Ben yıllardır pazar günleri hariç ve benim için çok özel olan insanın beni kahvaltıya çağırması haricinde kahvaltı yapmam 😀 Sen saat 2 - 3 gibi yapıyorsundur belki o saatlerde benim kahve saatim 😀 Genelde günde bir öğün yemek yiyen biriyim ben🙂 Başta annem olmak üzere herkesin işkenceli baskıları bile yıllardır bu alışkanlığıma karşı koyamadı 😀 Akşam öğünlerinde yemek yerim ve çokta güzel yerim 🙂 Onun haricinde yemek yemem, paso kahve içerdim. Onuda azalttım günde en fazla üç fincan kahve içerim 🙂
Hoş bir alışkanlık değil, gerçi bu alışkanlık mı iştahsızlık mı yada mide düzenimi tartışılırda 🙂 Üzülme bu konuda sen tek değilsin, belkide ben senden bir kaç adım öndeyim 😀
Ha birde bunun erken kalkmayla alakası yok bende 🙂 Benim uykuylada pek aram iyi değildir. Yatma saatim yoktur, uykum saat kaçta gelirse o zaman yatarım. Sabaha doğru yattığım günlerde olur, hiç uyumadığım günlerde olur, erken uyuduğum günlerde olur.Netten çıkar birde yatağımda saatlerce kitap okurum 🙂 Kaçta yatarsam yatim, en geç 9'da uyanırım ve kahvaltı yapmama gün içinde kahve harici birşey tüketmeme alışkanlığım da aynıdır hiç değişmez 🙂 Seni bilmem ama yemek yeme, benim uykularımla alakalı değil 🙂