SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Şubat 2008 #1 En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? Melekler Mekanı üyeleri olarak hangi makyaj malzemesini çok kullanıyorsunuz bayanlar? Genişletmek için tıkla ... Başka bir üyeden alıntı mesajdır. NeMeSiS tarafından düzenlendi.
Melekler Mekanı üyeleri olarak hangi makyaj malzemesini çok kullanıyorsunuz bayanlar? Genişletmek için tıkla ... Başka bir üyeden alıntı mesajdır. NeMeSiS tarafından düzenlendi.
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Şubat 2008 #2 Ce: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? ben en cok far rimel ve allık kullanıyorum. Rimel sürmeden cıkmam evden🙂
Ce: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? ben en cok far rimel ve allık kullanıyorum. Rimel sürmeden cıkmam evden🙂
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #3 Ce: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? ben allıksız hıc bıyere cıkmam alışkanlık halıne geldı evde bıle surerım renk te cok gusel napımm
Ce: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? ben allıksız hıc bıyere cıkmam alışkanlık halıne geldı evde bıle surerım renk te cok gusel napımm
suskun_gız Yeni Üye Üye 29 Şubat 2008 #4 Ce: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? fondoten ve rimel yetıyo bana😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #5 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? ben allıksız yapamam
kaprisli Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #6 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? bende en çok göz kalemi ile parlatıcı ruj kullanırım bunları yanımdan ayırmam🙂
Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? bende en çok göz kalemi ile parlatıcı ruj kullanırım bunları yanımdan ayırmam🙂
ZiLaN Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #7 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? Siyah göz kalemi..
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #8 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? rimel kalem en cok öyle fondoten fln ugrasmam arada far işte yeterr:laugh:
Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? rimel kalem en cok öyle fondoten fln ugrasmam arada far işte yeterr:laugh:
ASİ MELEK Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #9 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? kalem rimel çokk sefiorummmm süslüyüm vallaaaa ama kalem ve rimelsizzzz çıkmam dısarııı
Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? kalem rimel çokk sefiorummmm süslüyüm vallaaaa ama kalem ve rimelsizzzz çıkmam dısarııı
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #10 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? rimel dudak kremi sürme far e daha ne olsun