CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ağustos 2008 #11 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? Ben sapka delisiyim. Künye saat tamam arada kullanirim ama tam 19 cesit sapkam var renkli renkli cincikli boncuklu spor 😀
Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? Ben sapka delisiyim. Künye saat tamam arada kullanirim ama tam 19 cesit sapkam var renkli renkli cincikli boncuklu spor 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2008 #12 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? Küpeeee kışında şapkaaa🙂
Güler Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2008 #13 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? tam bana göre. kuyumcuda calistigim icin saat, künye, yüzük ve küpe... öhöm öhöm kac tene var diye sorma bende bilemiyorum ama bir koca canta dolusu😀
Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? tam bana göre. kuyumcuda calistigim icin saat, künye, yüzük ve küpe... öhöm öhöm kac tene var diye sorma bende bilemiyorum ama bir koca canta dolusu😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2008 #14 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? Benim yazın en çok küpe 🙂🙂 ama ben takamıyorum annem takıyor 😀 bi kere küpe takarken bayılmıştım hay Allahım ya 😀 ama yine de takarım 😀
Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? Benim yazın en çok küpe 🙂🙂 ama ben takamıyorum annem takıyor 😀 bi kere küpe takarken bayılmıştım hay Allahım ya 😀 ama yine de takarım 😀
M Monera Forum Okuru 12 Ağustos 2008 #15 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? FazLa süslü püslü değilimdir ben 😀 Küpe tercihim..🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #16 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? küpesiz yapamam çok meraklıyım küpeye🙂
ecege Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #17 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? yüzük hastasıyımdır sağ elimmin yüzük parmagımda mutlaka kocaman bi yüzük olucak çok seviyom bide saat hayatta saatsiz yapamam...
Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? yüzük hastasıyımdır sağ elimmin yüzük parmagımda mutlaka kocaman bi yüzük olucak çok seviyom bide saat hayatta saatsiz yapamam...
__nazlim__ Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #18 Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? öyle pek şey takamam hemen kasınıyom takamıyorum o yüzden..saat felan
Cevap: en çok kullandığın aksesuar nedir? öyle pek şey takamam hemen kasınıyom takamıyorum o yüzden..saat felan
Hülya Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2008 #19 Cevap: En sık kullandığınız aksesuar hangisi? gözlük saat çanta yüzük
B Bale Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2008 #20 Cevap: En sık kullandığınız aksesuar hangisi? Saat 🙂 Çok seviyorum