elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #561 diLimde hep Sen'Ler qeziniyordu.. ne yaptıN Ona.. $imdi ßeddua'LarLa doLu !
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #562 En kücük ihtimaLin ßiLe DeqiLken En ßüyük Yaram OLuyorsun ... !!! aLdıqım Her neFeS Seni Yüreqime Beni öLüme zinCiRLiyoR ... !! Saate ßakıyorum ... Akrep intihar'a qeLiyor ..
En kücük ihtimaLin ßiLe DeqiLken En ßüyük Yaram OLuyorsun ... !!! aLdıqım Her neFeS Seni Yüreqime Beni öLüme zinCiRLiyoR ... !! Saate ßakıyorum ... Akrep intihar'a qeLiyor ..
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #563 BakSayDıN göRebiLirDn her$ey gözLermdeyDi GözLerimDe biR daMLa ya$ waRdı AğLayAmaDm O ßiR damLadA sEn wARdn AnLayaMadn!!
BakSayDıN göRebiLirDn her$ey gözLermdeyDi GözLerimDe biR daMLa ya$ waRdı AğLayAmaDm O ßiR damLadA sEn wARdn AnLayaMadn!!
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #565 Neden pencereden bakinca o bekLenenLer daha cabuk geLir saniLir ? ..
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #566 Anlatamadigim birseyler var* *Hep baska baharlara biraktigim. *Ucurumlari tam a$arken *Kiriliyor kanatlarim..
Anlatamadigim birseyler var* *Hep baska baharlara biraktigim. *Ucurumlari tam a$arken *Kiriliyor kanatlarim..
elfce Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #569 yAp-ßoz'umun Son ParcaSını göRen vAr mı tAmamLamam GerekeN ßi hAyAt varda ¿?