melegim Yeni Üye Üye 9 Eylül 2007 #1 ençok neyı kaybetmekten korkarsınız slm arkadaşlar ençok neyi kaybetmekten korkarsınız...?? önce ben başlayım onurumu ve aklımı sevdilerimi
slm arkadaşlar ençok neyi kaybetmekten korkarsınız...?? önce ben başlayım onurumu ve aklımı sevdilerimi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Eylül 2007 #3 Ce: ençok neyı kaybetmekten korkarsınız onurumu ve ailemi
suskun_gız Yeni Üye Üye 1 Ekim 2007 #4 Ce: ençok neyı kaybetmekten korkarsınız aİlemi Ve Cok Sevdigim Arkadaslarimi
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Kasım 2007 #5 Ce: ençok neyı kaybetmekten korkarsınız Ailemi yani bütün sevdiklerimi kayip etmekten cooooookkkk korkuyorum....
Ce: ençok neyı kaybetmekten korkarsınız Ailemi yani bütün sevdiklerimi kayip etmekten cooooookkkk korkuyorum....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Ağustos 2009 #10 Ailemi elbette (anne, baba , kardesim) Ama daha cok korku hissettigim su ikisidir. 1 - imanim 2 - annem !!!
Ailemi elbette (anne, baba , kardesim) Ama daha cok korku hissettigim su ikisidir. 1 - imanim 2 - annem !!!