Erkek bebek istiyorum ne yapmalıyım

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Erkek bebek istiyorum ne yapmalıyım
Erkek bebek için ilişki günleri nelerdir ? Bir bebek sahibi olmak bazen yıllar alsa da bazen de kısa bir sürede hamilelik gerçekleşebiliyor. Eğer anne ve babanın herhangi bir sağlık sorunu yoksa gebelik istendiği zaman gerçekleşebiliyor.
Tabi en başta Allah'ın izni ile demek en doğrusu olacaktır.
Şu unutulmamalıdır ki bebeğinizin cinsiyeti ne olursa olsun öncelikle önemli olan bebeğinizin sağlığı ve hayırlı bir evlat olmasıdır.
Ama işte insanoğlu hani olmayandan ister ya.. Kızı olmayan kız oğlu olmayan da erkek bebek ister. Tabi bunun tam tersi olan durumlar da vardır. Olsun da hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun diyenleri de unutmamak gerekiyor..
Kesin bir cinsiyet belirleme varmı tam olarak bilinmiyor ama bazı yöntemler ile birlikte beslenme düzeninin bebeğin cinsiyetinin belirlenmesin de büyük etken olduğunu uzmanlar vurguluyor.

Peki erkek bebek isteyenler ne yapmalı? Bebeğinizin erkek olması için sizlere beslenme düzeni ve beslenme listesin de bulunması gereken gıdalar ile birlikte diğer bilgileri bu konumuz da paylaşıyorum.
Ve dip not olarak tekrar eklemek isterim ki burada ki bilgiler yüzde yüz bir kesin sonuç içermemekle birlikte olumlu sonuca en yakın yapmanız gereken bilgilerdir.
erkek bebek.JPG


Bu konu hakkında bilimsel olarak kesin bir sonuç çıkartacak yöntemler iddia edilemese de, döllenme esnasında erkek bebek ya da kız bebek için ihtimalleri arttıracak cinsel birleşme pozisyonları ve buna benzer beslenme ya da daha farklı alanlarda gösterilecek ihtimamlar ortaya atılmaktadır.

Yapılan iddiaların kesinlikle yüzde yüz sonuç doğurmadığının özellikle altı çizilmekte ve verilen tavsiyelerin sadece ihtimal arttırıcı olmasının göz ardı edilmemesi önerilmektedir. Bununla birlikte özellikle erkek bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin sorduğu “erkek bebek için ne yapmalı?” sorusunun cevabı ise şu tip önerileri içermektedir;

pgd ile cinsiyet tahmini için tıklayınız

Beslenme düzeni : Öncelikle gıda tüketiminde dikkat edilmesi gereken noktalar ön plana çıkmaktadır. Halk arasında geçmişten günümüze dolanan “Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı” sözünün ortaya çıkış mantığı da bu sebeptendir.

Bir şekilde hamilelik döneminde beslenme düzeninin ve anne adaylarının “aşerme” denilen bir yiyeceği çok fazla canının çekmesi durumunun detaylarına dikkat edildiğinde, daha çok tatlı tüketimi yapan anne adaylarının bebeklerinin erkek cinsiyetle dünyaya geldiği gözlemlenmiştir.

Bunun dışında başka bir dikkat çeken öğe ise erkek çocuk isteyen çiftlerde, annenin hamile kalmadan önce alkali özellikler içeren gıdaları da bol bol tüketmesi dahilinde erkek çocuğa sahip olma ihtimalinin arttığı gözlemlenmektedir.

Alkali gıdalar dediğimiz gıdaların en sık ve kolay tüketilebilecek olanları brokoli, pancar, ıspanak, lahana, sarımsak ve turptur. Bu tip gıdalar metabolizmadayken kadın vücudundaki “servikal sıvı” denilen sıvının asidik özelliklerini alt seviyeye çekerek Y kromozomunu baskın karaktere sokabilmekte ve böylece döllenmede erkek karakterin olma ihtimali de yükselmektedir.

Bilimsel metodlar : Uzmanlar konu hakkında yaptıkları araştırmalar neticesinde bir takım metodlar ortaya çıkarmışlar ve bu metodların kesin sonuç vermediklerinin altını çizerek sadece ihtimalleri arttırıcı nitelikleri olduğunu belirtmişlerdir. Bilim insanlarının konuyla ilgili ortaya attıkları en bilinen metodlar ise şu şekildedir;

Shettles metodu : Doktor Landrom Shettles ve Doktor David Rorvik tarafından ortaya atılan bu metodla, birleşme sonrasında erkek çocuk olma ihtimalinin yüzde yetmiş beşlere dayandırıldığı gözlemlenmektedir.

Bu metodun bilimsel dayanağı ise Y kromozomunu ileten spermin daha hızlı hareket edebilmesi, X kromozomunun ise Y kromozomu kadar hızlı hareket edemese de ondan daha uzun süre yaşayabilmesidir.

Yani bu durumdan yola çıkılarak kadının yumurtlama dönemine girmesine 3 ya da 4 gün kala ilişkiye girilmesinin sonucunda erkek cinsiyet spermlerinin bu kadar uzun süre canlı kalamayacağı göz önünde bulundurulmalı ve mümkün olduğunca yumurtlama sürecine yakın tarihlerde ilişkiye girilmelidir.

Ericsson metodu : Doktor Ronald Ericsson tarafından ortaya çıkartılmış bu metod, günümüzde çoğu kadın doğum merkezinde kullanılan bir metod olarak anılmaktadır.

Ericsson metodunda baba kobaydan alınan sperm örnekleri, laboratuvarlarda özel işlemlerden geçirilerek Y kromozomu ve X kromozomu olarak ayrıştırılmaktadır. Sonrasında ailenin cinsiyet isteğine göre bir kromozom çeşidi alınarak annenin rahmine yapay döllenme yoluyla yerleştirilmektedir.

Whelan metodu : Doktor Elisabeth Whelan tarafından keşfedilen bu metod, ilk başta anlattığımız Shettles metodunun tam tersi doğrularını iddia etmektedir. Buna göre Whelan metodunun söylediği doğrular, erkek cinsiyet sperminin baskın durumda olmasının menstrual dönemden önceki 4 ya da 6 gün içerisinde ilişkiye girilmesi esasına dayandırılmaktadır.

Erkek çocuk sahibi olmak isteyen bireylerin mümkün olduğunca adet dönemine girilmeden önceki süreçte cinsel ilişki yaşamalarını önermiştir. Elizabeth Whelan’ın iddiasına göre bu yöntem sayesinde erkek çocuğa sahip olma oranı yüzde altmış sekizlik olumlu oranlara dayandırılmaktadır.

Cinsel ilişki pozisyonları : Anne adayının ve baba adayının çocuk sahibi olmak istedikleri süreçte bulıundukları cinsel ilişkilerde, cinsel ilişkiye girdikleri pozisyonların da çocuğun cinsiyetini belirleme sürecinde etkili olduğu düşünülmektedir.

Bu düşünceye göre, kadının erkeğin üstünde olduğu herhangi bir pozisyon, kadının erkeğin önünde eğilmiş olduğu pozisyon ya da erkeğin kadının üzerinde olup kadının bacaklarının karnına kadar çekilmiş olduğu pozisyon çok daha derin seviyeli birleşmeler sağladığından dolayı orgazm sırasında spermlerin rahmin içerisine daha yakın ve daha rahat ulaşımı sağlanabilmektedir.

Bunun dışında erkek bebek isteyen anne ve babaların cinsel birleşmeden sonra hemen yataktan kalkmamaları, erkek çocuk isteğinin gerçekleşmesi adına yapılacak cinsel ilişkide erkeğin daha şehvetli ve istekli birliktelik yaşaması ve babanın psikolojikman kendini erkek çocuk için hazırlaması erkek çocuğun olma ihtimalini yükseltmektedir.

ERKEK BEBEK ODASI MODELLERİ

ERKEK BEBEK YELEKLERİ
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bana göre evladın cinsiyeti farketmiyor kız da evlat erkek de evlat ama nedense bizim toplumumuzda erkek çocuklarına karşı daha bir ayrımcılık var herkes için geçerli olmasada şu bir gerçek ki halen birçok yerde sırf erkek çocuk doğuramadı diye dışlanıyor yada üzerine kuma getiriliyor...

herşeyden önce Allah evladın hayırlısını versin arkadaşlar ama ilişkideki pozisyonlar ilişkiye girilen günlerin tarihleri ve beslenme alışkanlıkları da bebeğin cinsiyetinin belirlenmesin de büyük bir etken tabi bunu ben söylemiyorum bilimsel veriler söylüyor:)

mesela erkek bebek isteyenlerin kesinlikle muz yemesini öneriyorlar içinde bulunan yüksek potasyum sayesin de erkek bebeğin olasılığını %60 gibi arttırıyor muz;)

kesinlikle beslenme alışkanlıklarını değiştirerek düzenli ve sağlıklı bir beslenmeye sahip olmaya çalışın bu yalnızca kadın için değil erkek için de geçerlidir erkek bebek isteyen kadınlar beslenme alışkanlıklarına mutlaka tahıllı gıdaları dahil etmeli çünkü tahıllı gıdalarda erkek bebek olma şansını arttıran bir diğer besin kaynağı olarak yer alıyor.

erkek bebek isteyenler için özellikle erkekler d vitamini ile ilgili besinleri mutlaka tüketmelidir bebek için sağlıklı spermler gerekiyor ve bunun için size tavsiyem içinde hem d vitamini hemde potasyumu fazla olan mantarı erkeklerin kesinlikle bol bol tüketmesidir

Sodyum ve potasyum dengesini kuran bir beslenme programı benimsemek
erkek çocuk sahibi olmanın sırlarındandır.
Zeytin, peynir, turşu, salamura ve konserve besinler, tuzlu kraker,
tuzlu kuruyemiş, cipsler, hazır soslar, hazır çorbalar yüksek oranda tuz içeren yiyeceklerdir.
Allah herkesin gönlüne göre versin evladında hayırlısını versin arkadaşlar ama şu bir gerçekki herzaman olan olmayandan ister benim iki oğlum var ama bir kızım olsun çok istiyorum sanırım kız çocuk içinde yeşillik sebze ve meyve ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş
 
benim eşimde erkek bebek istiyor kendisi evin tek oğlu neymiş efendim soyadını sürdürecekmiş ailesinin de beklentisi bu konuda üzerimde inanılmaz yoğun bir baskı var iki yıllık evliyiz bebek istiyoruz benim için bebeğimin cinsiyeti farketmiyor sağlıklı olsun tek isteğim bu biz dört kız kardeşiz babam bir kere bile keşke biriniz oğlum olsaydı demedi allah ondan razı olsun hiç evlat ayrımı yapmadı hatta kızlarına çok düşkün baba olarak bilinir bende arka arkaya hep kız doğuracam diye korkuyorum çünkü eşim ve eşimin tarafı babam gibi düşünmüyor beslenme konusunda bende hassas davranıyorum burada yazılanları uygulamaya çalışıyorum herşeyin hayırlısı versin rabbim
 
benim eşimde erkek bebek istiyor kendisi evin tek oğlu neymiş efendim soyadını sürdürecekmiş ailesinin de beklentisi bu konuda üzerimde inanılmaz yoğun bir baskı var iki yıllık evliyiz bebek istiyoruz benim için bebeğimin cinsiyeti farketmiyor sağlıklı olsun tek isteğim bu biz dört kız kardeşiz babam bir kere bile keşke biriniz oğlum olsaydı demedi allah ondan razı olsun hiç evlat ayrımı yapmadı hatta kızlarına çok düşkün baba olarak bilinir bende arka arkaya hep kız doğuracam diye korkuyorum çünkü eşim ve eşimin tarafı babam gibi düşünmüyor beslenme konusunda bende hassas davranıyorum burada yazılanları uygulamaya çalışıyorum herşeyin hayırlısı versin rabbim
Merhabalar. Çocuğunuzun cinsiyetini merak ettim ne acaba
 
Geri
Üst