normalde adettt tarihin ne zamanki canm insallah adet olmazsınolursada üzme kendini dediin gibi hepimz için heray yeni umuttt yeni heyecanlarrr
Canım normalde 3ünde olmam gerek ama 3 aydır erken erken oluyorum psikolojik galibanormalde adettt tarihin ne zamanki canm insallah adet olmazsınolursada üzme kendini dediin gibi hepimz için heray yeni umuttt yeni heyecanlarrr
nasul bise bu kadınlık yaaaaa seninki erken olur benim gec olur veya hiç olmaz neden bütn pproblemleri biz yasıoruz yaaaaa sinir bozucu bisey insallah erkende hiçde adet olmzsınnn canmmm yaaaaa hayırlısıylaaaaCanım normalde 3ünde olmam gerek ama 3 aydır erken erken oluyorum psikolojik galiba
Aynen canım sorma acısı da cabası valla olunca agridan duramıyorum inşallah olmam insallah seninde düzenli olurda sende bi an önce kavuşursun bebeğine canımnasul bise bu kadınlık yaaaaa seninki erken olur benim gec olur veya hiç olmaz neden bütn pproblemleri biz yasıoruz yaaaaa sinir bozucu bisey insallah erkende hiçde adet olmzsınnn canmmm yaaaaa hayırlısıylaaaa
aminnnnn insallah canm yaa hayırlısıyla hepimiz biran önce kavusuruz meleklerimizeAynen canım sorma acısı da cabası valla olunca agridan duramıyorum inşallah olmam insallah seninde düzenli olurda sende bi an önce kavuşursun bebeğine canım
Inşallah canım aminaminnnnn insallah canm yaa hayırlısıyla hepimiz biran önce kavusuruz meleklerimize
Sanada iyi geceler canım amin inşallahneyse canmmm muhaabbetttt cokkk güzel ama coook acip uykum geldi ben yatar ii geceler allah rahatlık versn bian öncede bebişlerimize kavusmak dilegiylee.....
Sanada iyi geceler canım amin inşallahneyse canmmm muhaabbetttt cokkk güzel ama coook acip uykum geldi ben yatar ii geceler allah rahatlık versn bian öncede bebişlerimize kavusmak dilegiylee.....
Ya bikere daha rotgen vermisti doktor gitmediydim olece kaldi..Yaaa
Niye rontgen e giriyordun ? Ve nasil vaagectin ? Kiz içine mi dogdu yoksa hamile oldugun ?