Sanada iyi geceler canım amin inşallahneyse canmmm muhaabbetttt cokkk güzel ama coook acip uykum geldi ben yatar ii geceler allah rahatlık versn bian öncede bebişlerimize kavusmak dilegiylee.....
Aynen canm bende Yazdım yazdım son mesaj da hava verdi düzeldi ama şimdiMsj atamadim begenemedim dwli oldum yaaa..
Simdi bi bakdim gitmeyen msj gitmis.. ama gitti girunmuyodu simdi bastan bakicam🙁
aynen canım içine doğmuş demek ki iyikİ. Gitmemişsin. Canım sen adetin geçince mi test yaptınYa bikere daha rotgen vermisti doktor gitmediydim olece kaldi..
Bukezde verincr dedim gidicem hamileyim diye gitmiyom sonra kaliyo..
Hastanryr gittim sira bekliyodum kapida hamile giremrz isareti vardi..
Kadina sorsam beklr dicekdi soylemezsem bilmezdi.. cunki risk almiyolar..
Kadina desemmi demesemmi dusunurken kadin geldi ya hamileysem dedim.. sonra kadina dedim vazgectim pztesi adet olursam gelirim dedim🙂 demekki icimd dogmus canim
canm yumurtalar zayıflamıs ya adet düzensizlli yüznden adetimin 3.günü yumurtalıkları gelistrmek için igne kullandm 7 gün bugün kullanmadan gel demikti doktr gittm baktı alttan ultrasonla igne verdi 7de vurdur dedi canm ilişki zamnlarını falan söledi iste böle canm
Slm kızlar adet olmadim hala ama ara ara çok agrim var oldum sanıyormm gidip bakıyorum hiç birşey yok ya dua edin bana
yok canm göbekten yapmadm kolumun hafif arka tarafına -dogru yumusak yer varya oradan yaptırdımm canm göbekten acır yaaa kol veya göbek aynı oluo yeterki yumusak olsun
Piskolojik degil hayatim, mevsimsel. Mevsim degisikligi adet duzenini de degistirebiliyor canim.Canım normalde 3ünde olmam gerek ama 3 aydır erken erken oluyorum psikolojik galiba
Piskolojik degil hayatim, mevsimsel. Mevsim degisikligi adet duzenini de degistirebiliyor canim.Canım normalde 3ünde olmam gerek ama 3 aydır erken erken oluyorum psikolojik galiba