Amin canım darısı senin başına çok heyecanlı görmek ya kalp atisini gördüm de dr dedi 20 haftada ancak duyarız sesiallahımmm size bagıslasın canmm cook sevindm ii olduuna allahımm saglıklı sıhatli kucaına almaı nasip etsn insallah
Amin canım darısı senin başına çok heyecanlı görmek ya kalp atisini gördüm de dr dedi 20 haftada ancak duyarız sesiallahımmm size bagıslasın canmm cook sevindm ii olduuna allahımm saglıklı sıhatli kucaına almaı nasip etsn insallah
Hermevsim sen bebegin kalp atisi i duydun muEvet çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
türkiye'de bilmiyorum ama ben yurt dışındayim ne zaman duyarız dedim 20 hafta dedi sadece gördükKizlar bebeğin kalp atışı ne zaman duyulur kac haftalikken
Kac hafyalikken duydunAmin canım darısı senin başına çok heyecanlı görmek ya kalp atisini gördüm de dr dedi 20 haftada ancak duyarız sesi
Canım daha duymadım şimdi 8 haftalik hamileyim dr gösterdi sadece dedi bak atıyor kalbi 2 santim falan dedi ben sordum sesi ne zaman duyarız ancak 20 haftada dediKac hafyalikken duydun
Anladim canmCanım daha duymadım şimdi 8 haftalik hamileyim dr gösterdi sadece dedi bak atıyor kalbi 2 santim falan dedi ben sordum sesi ne zaman duyarız ancak 20 haftada dedi
Kizlar bebeğin kalp atışı ne zaman duyulur kac haftalikken
Gecmis olsun gazme Rabbim acil sifa versin biraz dayan 3 ay gecince bulantilarinda gecer insallahBenimde midem kotuydu acile gittim tansiyonum cok dusmustu kandegerim dusmus bide bisey yiyemiyorum midem bulamiyor ama k7samiyorum yarin hastaneye gidecm
Hafif bir cizgi var gibi.. ama suresi gecince boyle olabiliyo ilk idrarinla yarin iyi bir test al yap bakalim insallah cikar