Amin canım amin🙂 Allah bağislasin canim. Bizede nasip etsin inşallah hayirlisiyla
Amin canım amin🙂 Allah bağislasin canim. Bizede nasip etsin inşallah hayirlisiyla
Ayyy cok gzl yaaa rabbim kucgna almayi nasip etsnEkli dosyayı görüntüle 49589 bakın teyzeleri
Siyahin icindeki beyaz o kucuk olan bebek bide ona bagli halka gibi duran bisey var ordanda besleniyo minnik🙂Ya aptalca bi sorum olacak ama 🙂
Siyah olan mi bebis oluyo, yoksa siyah in içindeki beyaz olan mi bebis oluyo ? Halaa minnacik ya ! Kurban oldugum allah im ne micizeler yaratiyor !
Maasallah Subhanallah !
Allahim bizede hayirlisiyla nasip etsin inşaallah
Allah allah insallah kesilir de yerlesme kanamasi olur guzumCanim bende bu ay erkenden adet oluyorum galiba. Bugün iki defa leke geldi peceteye. Adet günüm onumuzdeki pazar gunu normal de..
Amin canım benim darısi sizin başınıza inşallahAyyy cok gzl yaaa rabbim kucgna almayi nasip etsn
Ben o yüzden hastahane de yatıyorum 10 günde 3 kilo verdim yemek yiyorum ama hemen çıkartıyorum diye dr görün benceKilo verdim bebeğime zarar verecek diye çok korkuyorum yemek yemiyorum yesem hemen çıkarıyorum limonuda çok yedim ama fayda etmedi şimdi tuzlu kraker soda maden suyunu deneyeceğim
Siyahin icindeki beyaz o kucuk olan bebek bide ona bagli halka gibi duran bisey var ordanda besleniyo minnik🙂
Amin canimm
Allah yardımcın olsun insaallah canim benimKizlar yine kanama oldu bn Dr a gidiyorum. Dua edin nolur