Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben hipotiroidi hastasiyim bi gebelik geçirdim kimyasaldi ama o zaman. Tiroit hastasi olduğumu bilmiyordum dusukden sonra anlasildi mayisda düşük yaptim.ilaç kullaniorum üstelik nodullerim.var 3 adet gerçek 3 adet yalanci nodulum var.kanser riski tasiorum ömrümün sonuna kadar kontrol olacagim sanirim 6 ayda bir.şuan iyi huylu görünümlü.inş hep böle gider.ilk defa bu ay düzenli ilişki yasadim sonuclari haber veririm gerçi bugüne kadar diyim bugün 23.ncu günüm. Şuan düzenli değiliz bakalim hayirlisi sonuclari yazarim canimm sanada.sanirim senle daha öncede konusmustuk.tiroit hormonun normal düzeyde tutuluosa engel değil.ama drum bana bebek planladiginda öncesinde ve hamile kalinca hemen geliceksin demişti tiroit olayi için hayirlisi az kaldi ayin 15nden sonra haberleri bildiririm hayirlisi canimm hepimizin hakkinda

bebetom ahu elvan hasibe hanımlar başta olmak üzere rabbim buradaki herkese bebeginin olmasını annelik duygusunu nasip etsin kimseyi ama kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.rabbim masum günahsız bebegimin yüzünün hürmetine hepinizin dualarını kabul etsin her zaman dualarımda olacaksınız inşallah zamanı geldiğinde hepsi olacak nasılki anne karnındaki bebek hemen doğmasını istesek bile hemen dogmuyorsa 9 ay bekliyorsak doğmasının bile bir zamanı varsa iste anne olmanında vakti var rabbimizin katinda o yüzden kızlar strese girmeyelim uzulmeyelim gerçekten hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin bütün istediklerinizi. hayırlı geceler 🙂

Çok geçmiş olsun canım evet inşallah kisa zamanda sende anne olursun rabbim isteyen herkeze nasip etsin icindede bizlere. Ben iki yıllık evliyim ama hiç çocuk için ugrasmadik Türkiye de tedavime basladim guatr için orda sordum ama senin dedigini dedi plan yaptığınizda baslamadan git doktora kazara kalirsanda direk git dedi biz simdi başladık ama daha gidemedim doktora ama okuduklarmda hep tiroid gebeliği zorlaştırıyor yazıyor adetlerim düzenli çok şükür 26 24 güne Bir adet oluyorum hiç ugrasmadim için rahatım hani belki olur daha yeni başladım diyorum ama okuduğum zaman yazilanlari korkuyorum ya olmazsa biliyorum Allah isterse hersey olur nasip nasibimde ne varsa bende sizlere sormak bilgi edinmek istedim daha baska durumlari olan varsa yazsın takipdeyim

Benimde daha düzenli değil canım türkiyede iki defa kontrol oldum doktor iyi gidiyor düzeliyor demişti hapina devam et dedi burda geçen ay gittim çok düşmüş dedi 0.01 olmuş ilacimin gramini düşürdü hala içiyorum işte iki hafta oldu kan vereli ama sonuç gelmedi bense ovolasyon zamanimi kaçırmak istemiyorum eşim de çok istemisken nolacak bilmiyorum işte nasip hayırlısı

Aleynacim canimm çok güzel dualar etmissinn allah razi olsun. Seninde Rabbim gönlüne gore versin inş. Bebisini sana bagislasin. Sorunsuz hamilelik gecirirsin inş. Bebisinde sende.tüm hadislerde..Rabbim hayirli şekilde kucaginiza almayi nasip etsin. Tüm yollarinizi kolaylastirsinn inş.

Tüm isteyenlere de tez zamanda hayirli zamanda nasip etsin inş. Rabbim neylerse güzel eyler.. Ben düşük yapmasam rahatsizligimi bilemeyecektim herşeyi rabbi. Bi yoluna koyar. İnş güzel şeyler yasariz hepimiz hayirlisi olsun hepimizin hakkında. Geç olsun güç olmasinn..şükür bu günümüze rabbine şükürler olsun.Rabbim hep sukredecegimiz şeyler nasip etsinn inş.(amin amin aminnn ))

Bu arada kontrollerin nasil. Migren bulaniomu.belirtilerini anlat tatlis anne 🙂

Gamzecim inş herşey yolunda gider ve hamis kalirsin. Bir com tiroit hastasi olup ta anne olanlarda var. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Eğer gelişmeler olursa paylaş bizle bende paylasicam bi hipotiroit hastasi olarak üstelik nodullerimde var ama umutluyum benn Rabbim buyukk

Bebeto böyle pozitif olmana hayranim canım ve emin ol ancak böyle üstesinden gelirsin stres yaparak değil dilerim güzel haberini alırız canım bende çok istiyorum 3 yıl olacak bu ay ama 2 aydır başladık çocuk için umarım olur her ay umutla bekliyorum bakalım allaha her gün dua ediyorum kendim ve tum anne olmak isteyenler için

bebetom ahu elvan hasibe hanımlar başta olmak üzere rabbim buradaki herkese bebeginin olmasını annelik duygusunu nasip etsin kimseyi ama kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin.rabbim masum günahsız bebegimin yüzünün hürmetine hepinizin dualarını kabul etsin her zaman dualarımda olacaksınız inşallah zamanı geldiğinde hepsi olacak nasılki anne karnındaki bebek hemen doğmasını istesek bile hemen dogmuyorsa 9 ay bekliyorsak doğmasının bile bir zamanı varsa iste anne olmanında vakti var rabbimizin katinda o yüzden kızlar strese girmeyelim uzulmeyelim gerçekten hepinizi çok seviyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin bütün istediklerinizi. hayırlı geceler 🙂
Ağlattın beni akşam akşam.... Aminnnn o güzel duan için çok teşekkürler... Çok yorucu bu bekleyiş rabbim derman versin hepimize tüm bekleyenlere... Artık her şeye gözlerim dolar oldu benim... Gönül istiyor susturamıyorsun, yaş geçiyor durduramıyorsun.... Ve her ay geriye doğru gün saymak ve sil baştan öbür aya başlamak çok zor... Oldum 38... Bundan 8 ay önce çok az zamanın var bebek için yumurtalık rezervin az demişlerdi... 8 ay daha geçti üstünden... Her ay artık daha zor benim için... Allah daha beterinden sakınsın tabi ki... Ama artık laboratuardan hernegatif sonuçlu kağıdı elime aldığımda yüreğimden bir parça daha kopup gidiyor.... Öyle güzel şeyler yazmışsın ki çok sağol.. Allah sana ve bebeğine sağlıklı upuzuuuun ömür versin inşallah bitanem...🙂

Ağlattın beni akşam akşam.... Aminnnn o güzel duan için çok teşekkürler... Çok yorucu bu bekleyiş rabbim derman versin hepimize tüm bekleyenlere... Artık her şeye gözlerim dolar oldu benim... Gönül istiyor susturamıyorsun, yaş geçiyor durduramıyorsun.... Ve her ay geriye doğru gün saymak ve sil baştan öbür aya başlamak çok zor... Oldum 38... Bundan 8 ay önce çok az zamanın var bebek için yumurtalık rezervin az demişlerdi... 8 ay daha geçti üstünden... Her ay artık daha zor benim için... Allah daha beterinden sakınsın tabi ki... Ama artık laboratuardan hernegatif sonuçlu kağıdı elime aldığımda yüreğimden bir parça daha kopup gidiyor.... Öyle güzel şeyler yazmışsın ki çok sağol.. Allah sana ve bebeğine sağlıklı upuzuuuun ömür versin inşallah bitanem...🙂
Umarım hayırlı ve güzel haber alırsınız siz gibi bizde bekliyoruz ama bakalım dualarım seninle güzel haberini bekliyoruz inşallah

Geri