bebetoo
Hamiş Melek
Bebeto böyle pozitif olmana hayranim canım ve emin ol ancak böyle üstesinden gelirsin stres yaparak değil dilerim güzel haberini alırız canım bende çok istiyorum 3 yıl olacak bu ay ama 2 aydır başladık çocuk için umarım olur her ay umutla bekliyorum bakalım allaha her gün dua ediyorum kendim ve tum anne olmak isteyenler için
Canim stres bakma yapio insan ister istemez ama ben başka şeylere yöneltiyorum begnimi aklimda var her an ama çok.umutlanmakta istemiyorum çünkü çok üzücü oluyor test yaptirip o kagidi negatif olarak almak. Günüm.gelene kadar en azindan başka şeylerle savunmaya calisorum hoş ben çok yeniyim.yinede kotu oluyor insan.inş Rabbim sabirla herkese evladini birgün kucagina almayi nasip eder.inş evlatlarimizla birgün buunlerimizide hatirlayip başkalarına umut oluruz.
Rabbim hepimize yasatsin anneligi.canindan bi parcayi tasimayi canindan ona can katmayi.hayatta bir gülüşü yetecek dünyalar değecek küçük bi melek.Rabbim hepimize nasip etsinn. Rabbimm hepimize emanetlerimizi versin inş inş inş..(aminn)