Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elfidamsanem ayni seyleri yaşıyoruz seninle ama ben daha 3ayik evli olmama rağmen alistim
Ilk zman sorun yapsamda artik anladimki onun yapisi oyle.. yani öyle kabul ediyorum ve sorun yapmıyorum
Elfidamsanem ayni seyleri yaşıyoruz seninle ama ben daha 3ayik evli olmama rağmen alistim
Ilk zman sorun yapsamda artik anladimki onun yapisi oyle.. yani öyle kabul ediyorum ve sorun yapmıyorum
Bikac gün once asilama oldum ve benim morele destege ihtiyacim var ama benim odun kocam beni kollarina bile almayi akil edemiyor, ayip tir soylemesi iliski aninda akil ediyo, ama normal uyumaya gelince adam yatagin obur ucunda :-(
Kaç defa konustum anlattim beklentilerimi, paylastim her dusuncemi sirf beni anlasin diye. Tamam soz yapicam edicem diyo ertesi günü bakiyorum ki Herseyi unutmus. Aslinda hayatta sorumluluklarini bilir yapar hep. Ama bana karsi çok pasif mi desem umursamaz mi desem bende bilemedimki