Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

elfidamst: 961334' Alıntı:
Kaç defa konustum anlattim beklentilerimi, paylastim her dusuncemi sirf beni anlasin diye. Tamam soz yapicam edicem diyo ertesi günü bakiyorum ki Herseyi unutmus. Aslinda hayatta sorumluluklarini bilir yapar hep. Ama bana karsi çok pasif mi desem umursamaz mi desem bende bilemedimki
Demekki bu huy kalıplaşmış artik esinde.. ama bu seni sevmiyo anlamina gelmez sadece ilgisiz. . Yani benim esimde oyle tamda anlattığn gibi cnm .. baktim buhep boyle veben bu duruma kendimi uzuyorm.. artik fazla takmiyirm ve ilk zamanlara göre daha mutluyum

Canim ben durumumu anlatayim benide yorumlayin.ben esimle adetime 10gun varken iliski girdik ve suan aradan 6gun gecti adetme 4gun var nezaman test yapsam cikar kalirsam oda imkan varmi aceba adete 10varken gebelik

[QUOTE="bebbislerim, post: 961342, member: 8l]Canim ben durumumu anlatayim benide yorumlayin.ben esimle adetime 10gun varken iliski girdik ve suan aradan 6gun gecti adetme 4gun var nezaman test yapsam cikar kalirsam oda imkan varmi aceba adete 10varken gebelik[/QUOTE]
Keske hementestte ciksa ama uchafta gecmesi lazim diye biliyorum sen yinede bi ongunsonra test yap derim

Slm kizlarr daha oncede soylemistim adetinize 2 3kala kan testi kesin sonuc verir idrar adet gunu geciktikten snra sonuc verir vee vucut isiniz ayni kalir hep dusmez

Elifsadem bu ay dolunay tutulması olduğundan dolayı çevremde herkes mutsuz herkes agresif ve huzursuz... Sana tavsiyem bu huyuna alışmaya bak bence çok içinde büyütme çünkü dahada gider büyür... Şunu düşün kaynana ile yaşıyanlar var tek istedikleri kocası ile tek yaşamak yani senin ki emin ol geçici bir olay çünkü senin kocan seni seviyor... Bazen hayatta mecburiyetlik vardır... Çok beklenti içindesin bence sevgiye aç olduğun bir dönemesin galiba önce aza talim etki dahası gelsin emin ol hiçbir erkek yap diyince yapmaz... Ben ne yapıyorum böyle durumda ona beynimi harcamıyorum film izliyorum kendime zaman ayırıyorum bakmıştım gelmiş yanıma beni seviyormusun o diyor bu durumda bana güç veriyor....

Geri