Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç umudum kalmadı artık bence de adet olucam 🙁 öncesinde başlayan belirtiler falan hepsi boş olmayınca olmuyor işte. Bu ay günleri hiç atlamadan çok çalışma yaptık ama vardır rabbimin bir bildiği diyorum da yine de çok üzülüyorum içim dışıma çıktı ağlamaktan
Üzülme canim olmiyacagi varsa olmuyor istedigin kadar ugras. Aklini kalbini ferah tut, bence çok kafaya takiyosun benim gibi, buda adet duzenini bile etkiliyor.
Yagmur cum esin de test yaptirsin niye tek basina herseyi ustleniyorsunki, bebek istiyorsaniz ikiniz beraber hareket etmelisiniz. Esin hiç bir test uapmamis, ama Her ay sana ev testi aliyo. Bu piskolojiyle sen zor hamile kalirsin canim.
Haklısın canım. Yarın beraber gidiyoruz doktora baktırıcaz bakalım ikimiz de inşallah bir sorun çıkmaz. Çıkarsa da rabbim sabır ve kolaylık versin. Şuan daha iyiyim gündüz çok üzgündüm ama vardır bir hayır her yaşanılanda diyorum
Ben alistim onunla yasamaya. Bende cok geç yasta teshis konuldu. Gencligim hastanelerde gecti. Ama sukur on yildir iyiyim, ilaç tedavisini hiç aksatmiyorum. Ve ataklarim nerdeyse yok oldu.