Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Keşke benım de öyle olsaydı hemen hemen her ay bazen haftada oluyo ilac kulanmama ramen
Ben once günde bi hap (1mg) aliyordum ama ataklarim devam ediyordu sonra paris de bir uzman profesor dr buldum, kendini sirf bu hastaliga adamis. Ona gittim, ataklarimi anlattim. Genetik testimin sonucunu gosterdim. Dr aldigim tedavi yetersiz dedi dozunu yukselt dedi. Ogun den beri bir bucuk hap (1,5mg) aliyorum ve alti yil içinde iki atak gecirdim. Ufak tefek mide ve eklem agrilarim oluyo tabii ama Eskiden geçirdiğim o agir on günlük ataklarim bitti sukur ! Bence sende uç Ay boyunca bir bucuk mg al, dene bak. Ataklarin mutlaka azalacak tir !

Bu arada bebiş var mi kı bebegede gecıyomuş genetık oldugu için bılgın var mı
Canim bu tedavi omurluk. Hamile degilim ama hamile olunca da kullanicam. Kullanmamak daha da tehlikeliymis çünkü dogum aninda atak gecirmek cok tehlikeli. Tanidigim var, hamile kalinca hapi birakmis dokuz ay hiç kullanmamis. Dogumdan sonra atak gecirmis, comaya girmis.
Ben bunu paris deki prf ilede konustum. Her Hangi bi yan etkisi olmaz dedi, çünkü bitkiselll bi ilaç mis. Asil terketmek daha tehlikeliymis çünkü bobrekler zarar goruyormus.

canm gecmis olsun oncelikle nasl bi hastalk bu braz anlatr misin
Canim genetik ve kronik bir hadtalik bu, kanda mevcud bu yüzden de omurluk bi hastalik. Ilac tedavisi goruyoruz omur boyu. Ilac kullaninca, hic bir tehlikesi yok bu hastaligin, normal bi insan gibi hayatini yasiyosun. Ama ilaci kullanmayanlar zamanla bobrekleri iflas ediyo ve olum ile sonuclanabiliyor. Bu hastaligi tasiyanlar küçük yastan itibaren eklem ve karin agrisi yasarlar ve yuksek ates olur. Ates nobetleri gecirirler, sik sik gecirirler. Ben 19 yasima kadar bu nobetleri ay iki üç kez gecirdim ve Her atagim en az bir hafta on gün surerdi. En sonunda hastaligim bulundu ve teshis konuldu ve ilaca basladim ama dozu az geldigi için ataklarim devam etti. Sonra arastirdim ve bir uzman buldum paris de, ve Ona gittim. Dr dozajimi yukseltti. Once bir bucuk mg al dedi üç ay, eger bir degisiklik olmazsa iki mg à yukselt dedi. Ama bana bir bucuk mg yeterli geldi. Iki tane alinca isal oluyorum çünkü. Bir bucuk nasil mi aliyorum ? Normal bir hap ve bir hapin yarisini kirip aliyorum. Yani toplam da bir bucuk mg almis oluyorum.

Anladım canım ben de 3 tane kulanıyorum gunde kulanılma zararı fazla bana da doktorum olyle dedı bende cok gorım hastaneye 20yasımda buldular amamo zarf içinde cok fazla atak gecırmedım ilac kulanıyorum kolsin dipert zaten bı ılacı varmiş canım bıde iynesını duydum doktor soyledı de pek tavsıye etmıyolar riski fazlaymiş dozaj ayralaması sıktı oluyo mıs ıynede benım 1 kizim var işallah cıkmaz kız kardesım ded de var ama onu kızında var daha 2 yasında sureklı atesli arastırıldı geneden gecmiş malesef umarı bu gebelıkde karsılasmam ama kardesım ilac kulan madı bıde onda cok fazla atak olmuyu hatta dogum dan bu yana hıc atak gecırmedı bıle ılac kulan madıgı halede ilginç bişşi

Anladım canım ben de 3 tane kulanıyorum gunde kulanılma zararı fazla bana da doktorum olyle dedı bende cok gorım hastaneye 20yasımda buldular amamo zarf içinde cok fazla atak gecırmedım ilac kulanıyorum kolsin dipert zaten bı ılacı varmiş canım bıde iynesını duydum doktor soyledı de pek tavsıye etmıyolar riski fazlaymiş dozaj ayralaması sıktı oluyo mıs ıynede benım 1 kizim var işallah cıkmaz kız kardesım ded de var ama onu kızında var daha 2 yasında sureklı atesli arastırıldı geneden gecmiş malesef umarı bu gebelıkde karsılasmam ama kardesım ilac kulan madı bıde onda cok fazla atak olmuyu hatta dogum dan bu yana hıc atak gecırmedı bıle ılac kulan madıgı halede ilginç bişşi
Canim atak gecirmiyo olabilir ama vucud bir madde uretemedigi için er yada gec bobrek ve kara ciger yetmezligi ile karsi karsiya gelir ve bunun geri donusu yok Malesef. Bu yüzden olen insan da oldu çevremde. Bunun sakasi olmaz. Kizinin muruvvetini gormek isterse sagligiyla oynamaz bence.
Bide ilac icmesen de bu hastalik cocuga gecme olasiligi var çünkü genetik.
Bide kocada da varmis ki cocuga gecmis, sadece bir esin hastaligi ile cocuga geçmesi cok nadir bir ihtimal.
Bide ben ilacimi hic aksatmiyorum, ve alti Ay da bir kan ve idrar tahlili ile bobreklerime bakiliyor. Bunun sakasi yok. Bu hastaligi ne kadar ciddiye alirsaniz o kadar az hastalanirsiniz.

Bide uç tane kullaniyorum demissin ama onemli olan colchicine nin dozaji. Siz günlük kaç mg colchicine aliyosunuz ?

Geri