Canım üzülme biz burdayız allah bize nasip ederse inşallah bu seferde neler yaşadığımızI anlatıriz 🙂Hamile olan buraya gelmıyo sanırım gebe olan gıdıyo 🙁
Canım üzülme biz burdayız allah bize nasip ederse inşallah bu seferde neler yaşadığımızI anlatıriz 🙂Hamile olan buraya gelmıyo sanırım gebe olan gıdıyo 🙁
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah. Hakkimizda Hayirlisi insaallah, insaallah olur hayirlisiyla. Hepimiz hamile olalım en kisa zamanda hayirlisiyla insaallahBelli omlmaz umutsuz olmazz.. belkide hamissinnn insallahh
Amin canımInsaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah. Hakkimizda Hayirlisi insaallah, insaallah olur hayirlisiyla. Hepimiz hamile olalım en kisa zamanda hayirlisiyla insaallah
Insaallah canim insaallah hayirlisiyla insaallah. Hakkimizda Hayirlisi insaallah, insaallah olur hayirlisiyla. Hepimiz hamile olalım en kisa zamanda hayirlisiyla insaallah
Ay allah im sifa versin insaallah, çok uzuldum. Genç mis daha. Rabbim yardimcisi olsun insaallah.Sakib ol isyan etmek istemitorym diyosun ama aslinda ediyosun.. onlar var digru ama cocugu hic olmayanda var bizim tanidik kadinin kizi turkiyede cocugu olmuyo, tedavuler goruyor. Sonra ustanbula gidiyor. Rahminde ur varmis kotu rahmi curumus rahmi alinmis ve bobreklere gecmis simdi yogun bakimda.. daha 28 yasinda felan.. cok sukur rabbime umud etme dururumumuz var canim.. oyle stres olma
Varsova neresi Kiz rusya miKızlar bu aksam pasaport için Warsovaya gidiyorum yarın aksama yada diğer güne ancak dönerim unutmayın beni olur mu meleklerim aklım sizde
Bana da dr Um kilo ver yoksa zorlasir isin dedi ama benim bi kuzenim var 130 kilo ve ikinciyi dogurduben 62yim of of .. ilk defa 60 ları gördüm 🙁 kilodanda olmuyormuş çocuk diye okumuştum
Insaallah gorusuruz hayirli haberler ile. Bende artik Kaciyorum, yoksa Esim gelince kiyamet kopcak :-DSen bana sor aksam misafirim gelcek 2 saat sonra esim isten gelcek yemek yok evde ben koltukda oturdum size yaziyom🙂)
Gece gorusz bem kaciyorum artik🙂
Yok canım polonya başkentiVarsova neresi Kiz rusya mi
Bana da dr Um kilo ver yoksa zorlasir isin dedi ama benim bi kuzenim var 130 kilo ve ikinciyi dogurdu