Polonya mi uuuuuu soguk ülkede sin ! Ben orda olsam hayatta isinamam ! Fransada zor isiniyorum ben !Yok canım polonya başkenti
Polonya mi uuuuuu soguk ülkede sin ! Ben orda olsam hayatta isinamam ! Fransada zor isiniyorum ben !Yok canım polonya başkenti
Utanarak yaziyorum ama 75 kilo yum, 10 kilo Fazlam var ama bi turlu veremiyorum.sen kaç kilosun canım?
Utanarak yaziyorum ama 75 kilo yum, 10 kilo Fazlam var ama bi turlu veremiyorum.
Iste ben onu beceremiyorum, çok cabuk yoruluyorum.yediğinden kesme önemli olan yediğinden fazlasını yakmaktır hareket arttırmamız lazım biraz🙂
Iste ben onu beceremiyorum, çok cabuk yoruluyorum.
Ev sıcak ama dışarı buz canım başkente kar yağmis diyolar ama bilmiyorum zaten soğuklâ hiç aram yok Doncam vallaPolonya mi uuuuuu soguk ülkede sin ! Ben orda olsam hayatta isinamam ! Fransada zor isiniyorum ben !
Maalesef bi sebebi var, fmf hastasiyim. Bu yüzden kendimi her zaman yorgun hissediyorum yani is yapsamda yapmasamda yorgunum hep.yorulmanın bir sebebi yoktur umarım canım. sıcak su içmekte işe yarıyormuş kondisyon bisikleti çok etkili oluor canım birde yormazsa şayet tv izlerken bile yapılıor
Aynen melek sıcak su çok etkili bizim is yerinde bi abla vardı abartmıyorum 115 kiloydu yaz kış sıcak su içti en son 80 olmuştu sabahları aç karına elma yiyordu şimdi bayagi zayıf diye duydum canımyorulmanın bir sebebi yoktur umarım canım. sıcak su içmekte işe yarıyormuş kondisyon bisikleti çok etkili oluor canım birde yormazsa şayet tv izlerken bile yapılıor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et ama fazla kilo da almama ya bak 5 kilo bana verebilirsin canım bende kilo alamıyorumM
Maalesef bi sebebi var, fmf hastasiyim. Bu yüzden kendimi her zaman yorgun hissediyorum yani is yapsamda yapmasamda yorgunum hep.