Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Meleklere...

Merhaba melekler...
Nette erken gebelik belirtileri üzerine arastırırken burası çıktı karşıma...
Şubat ayında basladık bebiş calısmalarına ama okudum ki gec kalmısım kacırmısım yumurtlama haftamı ve olmadı zaten 🙁 Mart ayında duzenlı calıstık... Adetıme 4 gün var... Herkesın yasadıgı belırtılerı bende yasıyorum...Insallah psıkolojık degıldır dıye dua edıyorum ama karın agrısı ve batmalarda psıkolojık olur mu bılmıyorum...Okadar hassaslastı kı hapsırırken bıle karnım kopacak sankı 🙂 Gögüslerım ozellıkle sabahları uyandıgımda bırkac gundur patlayacak gıbı acıyor ve şişler...
Beyın bazı belırtılerı ıstedıgımız ıcın olsa gerek hıssettırebılıyormus...Umarım öyle bırsey değıldır...Bulundugum yer mahrum bır ılce oldugu ıcın test yaptıramıyorum ve en yakın hastane 90 km...
Umarım hersey gonlunuzce olur...Basları okudum,buraya hamiş olmak ıstedıgını yazan herkes mutlu haberı vermı...Ay sonuna ıns bende sıze guzel haberı verırım...
Sevgıyle kalın...

arkadaşlar bu sabah heyecanla test yaptım sonuç negatif 🙁 psikolojikmiş 🙁 ama bazı belirtiler devam ediyor 😕 gaz, kasık ağrısı ara ara, açlık hissi,,,,,

koca karı yöntemi başta bana doğruyu sölemişti ama umut dünyası insan inanmak istiyor....

kızlar meraba;
yeni üyeyim.1yıllık evliyim.bu ay rahim filmi ve kolposkopi yaptım.24 şubat son adet tarihim.3 gündür alt karnımda ağrı var.belim sırtım da öyle.başım dönüyor ve mide ekşimesi var.artık test yapmak istemiyorum.bıktım test yapmaktan.offf ne yapacam

bence yap canım ya. adetın gecmıs yanı. benım adetıme 3gun var yaptrdım bugun yarn sonucu alacagm. nolr hamıle olaym yaa..ve ısteyen herkes olsn nolr Allahımm

kızlar ben hamile kaldığım ay adetimden 5 gün önce evde test yapmıştım negatif çıktı
3 gün kala yaptım gene negatifti
1 gün geciktim çok hafif bir çizgi vardı meğer hamileymişim o ay
acele etmeyin sakin olunnn

2 yıl tedavi ile başaramadık yazın ara verdik oldu işte bizde şaşırdık
ben hamile kaldığım ay idrar testinden ovülasyon çubuğu ile takip etmiştim
ovülasyon günlerimi bu kadar hızlı yol alabileceğimi bilseydim 2 yıl dr dr
gezmezdik heralde şans işte tüp bebeğe karar verdik o ay hamile kaldımm

herkesin şansı bol olsunnn Rabbim yanınızda dır sadece vaktini bekleyin

hamilelik belirtisi

merhabalar ben henüz yeni üye oldum bir sürü bilgi var burda bende hamile kalmak istiyorum normalda 21 günde addet olutrumbu ay 25 gün oldu hala bişey yok ama adet öncesi gibi göğüslerim ağrıyor kasığımda tek taraflı ağrı var ne çıkıcak bilmiyorum ama umarım bu sefer olmuştur bana yardımcı olun lütfen 🙂 ne kadar beklicem ya çok stresli bi durum

Geri