Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

günaydın kızlar 3. günümdü az önce test yaptım HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM allahıma şükürler olsun hemen kurban kesicem adagım wardı allah hepinize versin kızlar çok mutluyum elim ayagım titriyor yaaa hepiniz inş. muradınıza erersiniz seviyorum hepinizi

günaydın kızlar 3. günümdü az önce test yaptım HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM allahıma şükürler olsun hemen kurban kesicem adagım wardı allah hepinize versin kızlar çok mutluyum elim ayagım titriyor yaaa hepiniz inş. muradınıza erersiniz seviyorum hepinizi
çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağınada al

canım çok sevindim..allah kurtarsın şimdiden...hiç vakit kaybetme hemen bi hastaneye git kan testi ver...allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba gözünüz aydın olsun, tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağınıza da verir inşallah.
adağını da allah kabul etsin.

canım tebrik ederim çok sevindim gerçekten test elinde iki çizgiye bakıp donup kalma psikolojisini bilirim 3 gün kendine gelemez insan midesi taklalar atar walla :hhh: allah analı babalı büyütsün şimdiden umarım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın allah tüm isteyenlere versin:hamileyim:

Herkese slmlar. Bu ay pek kafama takmadım hatta yumurtlama günüymüş falan hiç takip etmedim. Dün hastalanmam gerekiodu. Fakat hala hiç bişey yok hatta hastalanıcaama dair bi belirtide yok sadece belimde 2 gündür bi ağrı var. Ve çok gaz problemi çekiyorum.Bu 1 haftadır falan devam ediyor. 2 ay önce bi düşük yaşamıştım.Ve şu anda da test yaptırmaya korkuorum.Hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi yazabilir misiniz?

Bir de eklemeyi unuttum.bikaç gün önce gözlerim karardı ve tansiyonum çok düştü. Günlerimi bu ay takip etmediğim için emin olamıorum. Ama dediğim gibi test yaptırmaya da korkuorum. Sizce ne yapmalıyım arkadşlar

Bir de eklemeyi unuttum.bikaç gün önce gözlerim karardı ve tansiyonum çok düştü. Günlerimi bu ay takip etmediğim için emin olamıorum. Ama dediğim gibi test yaptırmaya da korkuorum. Sizce ne yapmalıyım arkadşlar
canım idrar testi yapacaksan bi kaç gün daha bekle bence bende adet tarihimden 2 3 gün önce belirtiler vardı ki adet belirtileriyle aynıydı kasık ağrısı göğüslerde şişlik falan... kafana takmamakla en iyisini yapıyorsun şimdi de fazla düşünme bekle bi kaç gün daha geçsin bi test al yap umarım hamişsindir:esra::esra:

Geri