Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ben adetten 2 gün sonra kan testi yaptırdım çıktı.doktora gittim ultrasonda görünmedi rahimde kalınlaşma başlamış pzt tekrar çağırdı doktor keseyi görmek için hayırlısı herkes için...
canım bende yaptırsam diyorum ama eşim biraz daha beklemekten yana biz birkaç kez hayal kırıklığı yaşadık. bende onu kırmak istemiyorum ama bir taraftanda çok merak ediyorum. böyle karışık birşeyler işte. bir kaç gün daha bekliycem. hakkımızda hayırlısı inşallah. bu arada sana çok sevindim. allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.:hıms::hıms::hıms:

canım bende yaptırsam diyorum ama eşim biraz daha beklemekten yana biz birkaç kez hayal kırıklığı yaşadık. bende onu kırmak istemiyorum ama bir taraftanda çok merak ediyorum. böyle karışık birşeyler işte. bir kaç gün daha bekliycem. hakkımızda hayırlısı inşallah. bu arada sana çok sevindim. allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah.:hıms::hıms::hıms:
polyanacım beklemek çok zor çok haklısın.ama eşinde haklı tabi.hadi biraz daha sabır işallah güzel haberlerini alırız.dileklerin için sağol canım...

hıı anladım cnm senagül hanım ben 1 gün önce yaptırdım negatif cıktı simdi de adetim gecikti bilmiyorum cidden kızlar beklemek cokkk zorrrr ben diyom simdi gidi pgebelik testi alsam da yapsam üff merak ediyorummmm....hakkımızda hayırlısıı yaaa

polyanacım daha yeniymis canım ya ama bu ay sanki hamile gibi duruyo hayırlıso lsun hakkında bende kızmda 5 ay korunduk 3 ay sonra oldu gebeligim ins sende ölesindir cnm bende tabi😀 polyana senin yas kac bu arada ben 22😀

Geri