canım benim bu ay 3.ay olacaktı işte.işallah sende hamişsindir.daha yeni denemelere başlamışsınız hayırlısı bende merak ettim.2.çizginin yeri bellimiydi idrarda.3 aydır deniyoruz canım siz ne kadar beklediniz?
canım benim bu ay 3.ay olacaktı işte.işallah sende hamişsindir.daha yeni denemelere başlamışsınız hayırlısı bende merak ettim.2.çizginin yeri bellimiydi idrarda.3 aydır deniyoruz canım siz ne kadar beklediniz?
adetinden kaç gün geçti.hıı anladım cnm senagül hanım ben 1 gün önce yaptırdım negatif cıktı simdi de adetim gecikti bilmiyorum cidden kızlar beklemek cokkk zorrrr ben diyom simdi gidi pgebelik testi alsam da yapsam üff merak ediyorummmm....hakkımızda hayırlısıı yaaa
idrar testi hiç yapmadın galiba.bence yaparsan iyi olur.çok yeniyken silik çıkıyo.belki sana bi ipucu verebilir.2 gün ama hiç bi belirti yok adet olmama ilişkin bilmiyorum yaa
ilk yaptığımda dikkatimi çekmedi aslında yarım saat sonra tekrar baktım belliydi. hatta ben öyle görmek istiyorumdurda görüyordurum diye tedirgin oldum eşime sen bi bak buna dedim oda dedi ikinci çizginin yeri belli böyle olunca ne oluyo dedi . ben 24 yaşındayım. evliliğimizin daha 1. yılı. ama ben çocukları çok seviyorm ya çokkk. o yüzden çok istiyorm.canım benim bu ay 3.ay olacaktı işte.işallah sende hamişsindir.daha yeni denemelere başlamışsınız hayırlısı bende merak ettim.2.çizginin yeri bellimiydi idrarda.
canım bende 24 yaşındayım bizde mayısta 1.yılı doldurduk.umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin şuan test alıp yapsan 2.çizginin yeri belki daha belirgin olabilir.zaten 3 ayddır deniyosunuz anca olur herşey işallah canım bakalım.ilk yaptığımda dikkatimi çekmedi aslında yarım saat sonra tekrar baktım belliydi. hatta ben öyle görmek istiyorumdurda görüyordurum diye tedirgin oldum eşime sen bi bak buna dedim oda dedi ikinci çizginin yeri belli böyle olunca ne oluyo dedi . ben 24 yaşındayım. evliliğimizin daha 1. yılı. ama ben çocukları çok seviyorm ya çokkk. o yüzden çok istiyorm.
canım denesen ne kaybedersin ki.sen 2.kez anne olmak istiyosun galiba işallah ama genede kendin bilirsin.canım yaptım ama adetim gecikmeden önce tek cizgiydi acaba bi denemesemmi simdiii..