D
Duyguludeniz
Forum Okuru
Kizlar benimde regilime 7 gun kaldi goguslerimde sislik ve agri var,, her regl oncesi oldugu gibi.. Cok ates basiyor gece uyaniyorum hep, hakkimiza hayirlisi olsun
Herkese iyigünler bir haftadır asırı yorgunluk sırt ve bel ağrıları iki dk birşeyle uğraşsam bel bacak ağrısından ölüyorum yoruluyorum uyku Halim çok fazla önce hamilerim diye düşündüm test yaptım negatif çıktı sonra üzerine regli oldum diye ama 1.5 gün sürdü özellikle bu hafta duygu değişimi ve arasıra bulantı yasıyorum acaba testi yanlış zamanda mı yaptım doktora suan gidipte hüsrana uğramak istemiyorum ama kramponların çok fazla ve canım enteresan şeyler istiyor idrarda normalden fazla çıkıyorum karnım ve kasığım arasında minik bir Şiş var yardımcı olursanız sevinirimGözün aydin melis cok sevindim. Allah hayırlı si ile kucagina almayi nasip etsin inşallah. Neler yaptin anlat bakalim🙂
ben tam vazgeçmiştim ve artık çocuk istemiyordum olursa olur dedim bide bu sayfaya rastladım gebe kalmak için fakat baştan aşağı okudum gebelik ile ilgili 3 ay falan hep hayalkırıklığı oldu ve sonra meleklermekanı o kadar iyi geldiki bana herkez dua ediyordu birbiri için birde soğan kürü ve incir inkar etmemek lazım inciri çok severim ama kuru incir zorla yedim ve soğanı haşladım suyunu ılıyınca içtim üsüne soğanın kendisini yedim ve rabbim 🙂 son adetim 7 mayıstı ve doktorum bana 12 şubat annesi olacağımı söyledi şu an çok mutluyum allah herkeze nasip etsin kızlar herkezin hakkı allahıma hep isyan eettim ama sonu mutluluk kendinize iyi bakın ve hiç üzülmeyin..
Dilara umarim hamilesindir hayirlisiyla bende de bugun cok az kahverengi lekeler geliyor ama regl sancisi gibi hic sancim yok benimde normalde pazar olmam gereekiyordu ya erken regl oldum sokmeye calisiyo sanirim cok heyecanli bir surec psikolojim garip