Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Daha yenisin canim.nie uzuluosun zaten korunan insanlarda normal hemen isteyince olmaması ama ben korunmamistim zaten vajinusmus olayini yasadimm basladik terslikler öyle gidio bakalim hayirlisi. Ben 15 ayi evliliğinin vajinusmusla.geçti zaman kaybii
Evet canım ama ben hiç korunmadim benim eşim yurt dışındaydi beni de yanına almak için uğraşıyordu ve sonunda yeter deyip temelli türkiyeye geldi 4 ay önce ve şans dedik bi türkiyeden başvuru yapalım dedik ve çıktı 4 aydır yan yanayiz tabi öncesinde de sık sık geliyordu ama düzenli olmuyor ilişki 4 aydır düzenli ama ilk 2 ayı hiç aklımda yoktu yani böyle araştırma falan 2 aydır böyle çok üstüne düştüm bakalım artık sadece bende kis vardı 2 tane biri kaybolmuştu tanemen biri küçülmüştü ilaç verdi dr doğum kontrol ve fitil ben doğum kontrol kullandım ama fitil kullanmadim ondan mı acaba

düşünmüodum🙁 ama ne bilim içim içimede sığmıyor test yaptım negatif die üzüldüm belirtiler bu yönde oluncada acaba dedim sanki istio gibiyim sadece zamanı olmadını düşünmüştüm maddi yönden hiç bi hazırlık yok yeni evliyim sorunlar bitmio yoksa kim istemez çok bilinçsizim bu konularda belkide evlilikle alakalıdır değişim

Nupelda nasilsin bi gelisme varmi cnm 13 benim dogum günüm seninde sabirsizlikla bekledigin gün inss mutlu haberlerinle hep birlikte seviniriz tamam cnmm.

Evet canım ama ben hiç korunmadim benim eşim yurt dışındaydi beni de yanına almak için uğraşıyordu ve sonunda yeter deyip temelli türkiyeye geldi 4 ay önce ve şans dedik bi türkiyeden başvuru yapalım dedik ve çıktı 4 aydır yan yanayiz tabi öncesinde de sık sık geliyordu ama düzenli olmuyor ilişki 4 aydır düzenli ama ilk 2 ayı hiç aklımda yoktu yani böyle araştırma falan 2 aydır böyle çok üstüne düştüm bakalım artık sadece bende kis vardı 2 tane biri kaybolmuştu tanemen biri küçülmüştü ilaç verdi dr doğum kontrol ve fitil ben doğum kontrol kullandım ama fitil kullanmadim ondan mı acaba

Canim.hic kullanmadim bilmiyorum.bu konuyu pek :s

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim ama yaklaşık 3 aydr hergün takip ediyorum sizi. Yeni evliyim. Geçen ay 16 ağustosta adet gördüm. 22sinde bitti. Ve biz eşimle 29 ağustos, 2 eylül ve en son 8 eylülde ilişkiye girdik hiç birinde korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım var ve her gün ağrıyor mutlaka. Akıntım da var ayrıca sanki kasıklarımda pıt pıt diye atma oluyor özellikle sancım olduğu zaman. Kan testi için adet gecikmesi bekliyorum ama eczaneden gebelik testi alsam sonuç doğru olur mu acaba hamile miyim dir bi fikir verin lütfen 🙁 daha önce afetimden önce hiç kasık ağrım olmaz dı çok merak ediyorum

Bir de kızlar tüm bu anlattıklarımın dışında ilk ilişkimizden sonra yani 29 undan bir süre sonra sadece bir damla koyu kahve bi kanamam oldu ama sonra bidaha olmadı. Nasıl bişeymiş bu ya gerçekten insan düşünmeden şüphelenmeden yapamıyor iyi ki böyle bir yer var en azından destek için

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim ama yaklaşık 3 aydr hergün takip ediyorum sizi. Yeni evliyim. Geçen ay 16 ağustosta adet gördüm. 22sinde bitti. Ve biz eşimle 29 ağustos, 2 eylül ve en son 8 eylülde ilişkiye girdik hiç birinde korunmadık çünkü bebek istiyoruz. Yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım var ve her gün ağrıyor mutlaka. Akıntım da var ayrıca sanki kasıklarımda pıt pıt diye atma oluyor özellikle sancım olduğu zaman. Kan testi için adet gecikmesi bekliyorum ama eczaneden gebelik testi alsam sonuç doğru olur mu acaba hamile miyim dir bi fikir verin lütfen 🙁 daha önce afetimden önce hiç kasık ağrım olmaz dı çok merak ediyorum

Ayni şeyler.bendede var.ama.henüz.bilmiyorum.özellikle pit pit.diye.oluşan şey.nedir.bilemiorum.ben gaz olayi.olabilir.diye.düşündüm.kendim.içi .ama pzt naliyacagim ben..inş.seninde.bebistir

Geri