Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Tek değilsin canim 🙂 ben artik pek takmiyorum.. Benden sana tavsiye mutluluğu sadece kocanin ilgisinden arama.sen önce kendini mutlu et sevdiğin şeyleri yap kendini bos birakma.bende yasadim zamanla takmiosun 🙂 sen kendini mutlu et onun etmesini bekleme yoksa çok uzuluoruz malesefki 🙂

Bayramimiz mübarek olsun.. Allah kabul etsin kurbanları inş. Asil.amaci dostluk kardeşlik olan bayramda ins güzel.muhabbetler sunariz. Güzel kazasiz belasiz saglikli sihatli.bayramlar.

Ahucum inş bu ay bayram.havasında geçer hep 😉

Tek değilsin canim 🙂 ben artik pek takmiyorum.. Benden sana tavsiye mutluluğu sadece kocanin ilgisinden arama.sen önce kendini mutlu et sevdiğin şeyleri yap kendini bos birakma.bende yasadim zamanla takmiosun 🙂 sen kendini mutlu et onun etmesini bekleme yoksa çok uzuluoruz malesefki 🙂
Aksam konustuk kendini affettirmeye calisti. Bugün de devam etti, gonlumu aldi oyle gitti Bayram namazina. Rabbim cumlemizin yuvasindaki muhabbetimizi artirsin.
Bi bakima dogru diyosun. Benim tek istedigim, deger verdigim kadar deger gormek. Ama bu ne aile içinde, ne arkadas cevresinde, ne de esimde hissedemedim. Malesef. Yaa ben asiri deger biciyorum insanlara, yada bilmiyorum. Bir yerde bi yanlisluk var ama Nerde bilmiyorum.

Neyse...........

Herkesin mubarek bayramini kutlarim, Dualarimiz kabul kurbanlarimiz makbul olur insaallah......

Canim bende aynen senin gibiyim çok değer verince oluyor bu ark. Aile esin. O yüzden herkese oluru kadar davran.önce onları dusunuodum hep simdi kendimi de dusunuorumm daha iyi olup kirilmiosun dene derim ben yapmaya calisiorumm

herkese iyi bayramlar kızlar daha adet olmadım eşim de bilmiyor dün o kadar söylemek istedim ama vazgeçtim ne yapayim bilmiyorum akıl verin yaa sabah kalktım böyle gıdıklıyor gibi mide bulantısı var

Geri