İnşş hmişsndr cnm bnm inşş sakn üzme kndni inş olck bu dfa bide cnm bnm aşılmayı nasl ypıolr anltblr misin ttmzsa bnde dşnüorm
Canim asilama çok basit ve acisiz. En kolayiydi Simdiye kadar diyebilirim ! Simdiye kadar geçirdiğim en zor olani seydi tuplerime bi sivi doldurarak ultrason yapmislardi, tuplerime açik mi kapali mi diye bakmak içindi.
Ama asilama çok basit mis gerçekten. Geceden asi vurulur gibi çatlatma ignesi vuruldum, sabah hastaneye gittik Esim numune verdi, iki bucuk saat sonra da asilama yapildi. Normal vagina ultrasonu gibi sadece incecik bi siringa ile dr numuneyi sana enjekte ediyor. O kadar incecik ki siringa, ben hissetmedim bile ! Dr tamam dir sivi yi verdim demeseydi, basladigini bile anlamamistim. Uzandigim için bakmadim, gozlerimi kapatip sakin sakin dua okudum içinden. Bu kadar. Sonra dr bes dakika bekle dedi sonra kalkip evinize donebilirsiniz dedi. Bu kadar. Ertesi aksami progesteron à basladim, aksam lari yatmadan once, vajinaya koyuyorum hap gibi ilac, ama vajinadan alinmasi gebelik sansini yukseltiyormus !