Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.451 Hadi ya arzum vallahi güzelmiş kader işte.Buyur gel misafirim ol:-D
hermevsim Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.454 arzumgamzem' Alıntı: Ben de cok severım umut etmyı ama sonuc kotu olunca kahroluyom🙁 Genişletmek için tıkla ... Al bendende o kadar arzum umut hiç bitmiyor ama sonucu mahvediyo
arzumgamzem' Alıntı: Ben de cok severım umut etmyı ama sonuc kotu olunca kahroluyom🙁 Genişletmek için tıkla ... Al bendende o kadar arzum umut hiç bitmiyor ama sonucu mahvediyo
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.456 Kız sizin ne işiniz var milletin memleketin de çabuk dönün türkiyemize:-D
arzumgamzem Daimi Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.457 Napalım mılet bızım gıbı degıl kı baksznz bıze her ay acaba karla oooo sankı ger ay gebeyız😉
MCasksin Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.458 Benim esim karamanli kizlar izne geldimde bende ugrarim size🙂))
hermevsim Hamiş Melek Üye 12 Kasım 2014 #7.459 MCasksin' Alıntı: Hermevsim sende bana gel misafirlige 🙂) Genişletmek için tıkla ... Keşke yakın olsakda gelsem kız ne güzel olur valla 🙂
MCasksin' Alıntı: Hermevsim sende bana gel misafirlige 🙂) Genişletmek için tıkla ... Keşke yakın olsakda gelsem kız ne güzel olur valla 🙂
Ü ülkü gönüldinç Aktif Üye Üye 12 Kasım 2014 #7.460 Evet evet bilmez miyim ereğli çok güzel gittim gezdim ereğliyi karamani. Ereğli çok güzel ama. Çok sosyal bi yer
Evet evet bilmez miyim ereğli çok güzel gittim gezdim ereğliyi karamani. Ereğli çok güzel ama. Çok sosyal bi yer