Yarin bir gün bel fitigina yakalanirsan hiç sasirma Olurmu bebegimgelsin :-(galba su ev konusunda ben hc dkkat etmeyen bırıym kendı kendme evın esyalarnı degstryrm koltuk kaldrym yatkodasını falan cekyrm yatgni 🙂
Yarin bir gün bel fitigina yakalanirsan hiç sasirma Olurmu bebegimgelsin :-(galba su ev konusunda ben hc dkkat etmeyen bırıym kendı kendme evın esyalarnı degstryrm koltuk kaldrym yatkodasını falan cekyrm yatgni 🙂
Sanada canim tatli uykular Rabbim rahatlik versin opuldun Xx
Cik cik 🙂 en buyugunuz benim galibaElfidam buyük canım tam hatırlamıyormm ama 30du sanırım
Kucugum daha çok Kucugum, bu yüzden hatalarim ;-)
Anaa kuzu varmis burda 🙂cnm benm ck haklsn ama devamlı yapmyrm arada tabı bende 21 yasndaym en kuck benmym acaba
Canim yasca buyugum sizden cok ama inanki bende senin gibiyim Aynen. Arkadaslarim bana lakap bile takmislar 🙂 ama burda yazmiycam onu.aynen cnm benm daha kucucugum ben ya sızın eslernz gbı benmkıde bna bebeksn dıyp duruyo parmklarm cock parmagı gbı kucuck bde cok cok cok nazlym ve hassasm yaa bu huymdan nefret edyrm 😀
Siz bide beni dusunun :-(Sende haklısın canım o konu bende de var ne zaman konuşsam soruyorlar ya her hafta sorulur mu ya soruyolar isde
Ay canim cok tatli oluyo ama benim önceden çalıştığım yerde bi arkadaş vardı oda öyle konuşuyordu varya bitiyordum ben 🙂
Tam tersi ben sinir oluyom oyle konusanlara, ama Esime karsi bende yapiyorum bunu nazli nazli konusuyorumAy canim cok tatli oluyo ama benim önceden çalıştığım yerde bi arkadaş vardı oda öyle konuşuyordu varya bitiyordum ben 🙂
Ne güzel..... Ben yine yanliz im yanliz kalcamCanlarim benim gozum kapaniyor artik uarin devam ederiz iyi geceler kizlar..
Allah rahatlik versin cok cok opuldunuz..
Hermevsim bak sabirsizlik edip yarin sabah test yapma cumayi bekle🙂
Yarin geve yani persembe gecesi cuma gecesi oluyo kuran okuruz dua ederiz cuma sabahida namazi kilip testimizi yapariz insallah🙂
Namaza uyanabilirsek tabi🙂
ben hastalndgm zmn bebek harektlerı yapyrm duzeldkten snra esım dyo tekrar hasta olsna daha tatlı oluysn bna byle byle yapysn dyo 😀
galba tek ben kaldm bende ckaym barı benm kocısım yok annemdeym onsuz uyucam ıyı geclr kzlar 🙂