Kısmet artık canım inşallah senden güzel haber benimde yumurtlama günlerim geliyo bakalım Vala tavuk kadar olamıyoruz yaKizlar uzulmryin herseyin hayirlisi napalimm adet olmadinki sen hala umut var demek
Kısmet artık canım inşallah senden güzel haber benimde yumurtlama günlerim geliyo bakalım Vala tavuk kadar olamıyoruz yaKizlar uzulmryin herseyin hayirlisi napalimm adet olmadinki sen hala umut var demek
Duam seninle canım benim inşallah hamis olcanInsallahh adet olmaknistemiyomm dua edin kizlar ama icimde aptalca bir mutluluk var hala o gerizekali icimdeki ses sen hamilesin diyo😀 bu sesden bikdim adet olujcada susuyo sonra uine basliyo bikdim bu sesden😀
Ole deme canim kotude olsa yargilamayalim Allah bilir ona gore yapar zaten gunaha girmeyelim..Kizlar rabbim cok buyuk heer isteyene nasip etsin kotu annelere nasip etmesin cok arzulayan anneler nasip etsin herseyin zamani var arkadslar uzmeyin kendinizi rabbim duysun seslerimizi
Benimde negatif canımTabi dayanabilirsem 10 gün
Shahjaja aynen yaa insallah guzel habeelee olur🙂Kısmet artık canım inşallah senden güzel haber benimde yumurtlama günlerim geliyo bakalım Vala tavuk kadar olamıyoruz ya
InsallahhhhhDuam seninle canım benim inşallah hamis olcan
Adet olmadiysan umut var demektir nmBenimde negatif canım
Isyan etme canim Allah kimi neyle sinicak bilinmez.. ya hic imkan olmasaydi??Hiç hamile olmadim, dusuk de yapmadim canim. Elalem gerdek gecesi hamile kaliyo ben iki yili gecti, olmuyo olmuyo. Asilama olucam ama allah biliyor, allah dilerse olur insaallah...