Bunu.bilmiyodum hakveriyorum sana🙂ayrıca idrar yolu gibi iltihaplar spermleri öldürüyormuş kaş yapalım derken göz çıkarmamak lazım🙂
Bunu.bilmiyodum hakveriyorum sana🙂ayrıca idrar yolu gibi iltihaplar spermleri öldürüyormuş kaş yapalım derken göz çıkarmamak lazım🙂
Ne zarar vercek anlamadim.canimm..Zarar verirmi diye korkuyorum🙁
Ben iciyorum o hatali anne adayinin adayi benim😛sagara içen varmı arkadaslar içinizde bise sorcam merak ettm
O fitili bende duydum ismi ayni bilmem ama cok iyi bitane tavsiye etti cok.yakin arkadasim sagolsun.. turkiyeden geturtip bende kullancsmadet sokturucu bde ılthap ıcın fıtıl ve hap ya ben o fıtılı nasl kullncam bılmym
Gecmis olsun canim annemdede var benim kotu olmadikca bisey olmazYok yapmadi canım bende kist vardı onun için gitmiştim ben ikinci kontrolde almıştı kistin biri kaybolmuş diğeri küçülmüştu ilaç verdi yolladı
Canım elfida asilama olacaktı ya olamamış bi daha ki aya kaldı erken yumutlamisNeoldu bunu anlamadim elfidam neyin var?
Hadi hayırlisi canım bu dönemde dikkat et ev taşıyorum diye ağır falan kaldırma canım allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin darısı banaBana son durumlarinizdan haber verin kizlar..
Hamile olan varmi en son isanurdu...
Hamile arkadaslar nasil gidiyor hamilelik🙂
Kizlar ev icin anahtar gunumuz erkene alindi..
Artik bu ayin sonuna kadar cok.yogun olacagim..
Tabiki insallah yazacagim size ama cok takip edemeyecegim..
Su ev isi bi bitsin bi tasinayim hayirlisiyla rahatlicam yani🙂
Canım adet sonrasi test yap bi inşallah senin öyle çıkar canım ama stresde etkiliyor unutma tamamKizlar biliyosunuz ben adet oldum pazar aksami leke geldi sonra daha gelmedi.
Pazartesi cok az geldi , sali normal geldi ve bitti..
Bugun hic gelmedi.. cok hafif..
2 gun surmezki adet.. stresden olabilirmi acaba..
Allahim.zaten isim gucum.var artik bide adet derdine dustum..
Fikirlerinixi paylasirmisiniz benimle..
Gogsumde adet oncesi siser hala siskin..
Iyi yonde suphelensemiyim 🙂
Yo ben girdim ama olsun sabah oldu sayılır günaydın küçüğüm 🙂Kizlar en son ben geldigim icin suan..
Sabah girceginizi dusunuyorum.ve hepinize Gunaydinlarr🙂
Yok canim cok sukur kötü değil 2 taneydi dr gittim biri büyük biri küçüktü ilaç vermedi ama 2 ay sonra gel bakalım büyüyor mu yoksa küçülüyor mu diye gittim biri tamamen yok olmuştu diğeri küçülmüştu doğum kontrol hapı verdi kullan dedi daha gelmene gerek yok dedi kayıp eder onu dediGecmis olsun canim annemdede var benim kotu olmadikca bisey olmaz