Haklisin arada vuruyor ama ben hep neseli ve gulumsemek istiyorim ve yapiyorum size karsi🙂olsun yinede ne kadar duygusal olsanda söleme öle sözler allah korusun yakısmıo güzelim ama sana sen nese dolusun burdan tanıdıım kadarıyla
Haklisin arada vuruyor ama ben hep neseli ve gulumsemek istiyorim ve yapiyorum size karsi🙂olsun yinede ne kadar duygusal olsanda söleme öle sözler allah korusun yakısmıo güzelim ama sana sen nese dolusun burdan tanıdıım kadarıyla
hergün aglamadında bugün agladın yarımda aglicam diosunn hergün oluo iste canm aglama bosver hiç aglamaBeni guldurdun hergun aglamadim zaten🙂
Bigun aglim lutfen yani🙂))
Amoee beni dusunduguj icin tesk ederim bendr ayni sekildeyim sana karsi tmm aglamam 🙂)hergün aglamadında bugün agladın yarımda aglicam diosunn hergün oluo iste canm aglama bosver hiç aglama
tesekkr ederm saolasınn görüşrz 🙂Iyi geceler canim sanada Rabbim rahatlik versin opdm
Canim esine soyle bu konuda annesiyle konussun..yaa kizlar kayinvalidemden cok cekiyorum ya hastanrye gdiyorum dye deli oluyo kadin bu gun kasiklarm agriyodu kendi evimdeki bulasiklarmi yikayamadm kendi kizina kyamayp bana yaptrdi ya bnde annemi istyorum🙁
Hastaneye gidetken neden cekiniyosunki?yaa kizlar kayinvalidemden cok cekiyorum ya hastanrye gdiyorum dye deli oluyo kadin bu gun kasiklarm agriyodu kendi evimdeki bulasiklarmi yikayamadm kendi kizina kyamayp bana yaptrdi ya bnde annemi istyorum🙁
Eger korkmuyosan evinde kal canim daha rahat olur senin icincok kotuyum ya esim gece calisiyo mecbur kaynanamda kaliyorum pisman oluyorum