Sende sagol hayatim grsz opuldun🙂tesekkr ederm saolasınn görüşrz 🙂
Sende sagol hayatim grsz opuldun🙂tesekkr ederm saolasınn görüşrz 🙂
Canim esine soyle bu konuda annesiyle konussun..
Ben agrim var ben yoruluyorum de..
Eger agrin varsa yapma.. esin bu konuyu kobussun onunla bence
esime herseyi soyleyemyorumki arada kaliyo kadinin kocasida yok yaninda mecbur bize yakin ve bz bakmakvzorundaCanim esine soyle bu konuda annesiyle konussun..
Ben agrim var ben yoruluyorum de..
Eger agrin varsa yapma.. esin bu konuyu kobussun onunla bence
Tamam bakmak zorundasiniz.. yardim etmelisin sonucta anne ama kalma orda..esime herseyi soyleyemyorumki arada kaliyo kadinin kocasida yok yaninda mecbur bize yakin ve bz bakmakvzorunda
cekinmiyorum ama laf yapiyo esim surekli gecede degl ama bir ay gunduz bir ay gecedeHastaneye gidetken neden cekiniyosunki?
canm esimin ici rahat etmiyo hamileyimya korkuturlar dyo laf anlatamiyorum onaTamam bakmak zorundasiniz.. yardim etmelisin sonucta anne ama kalma orda..
Evde daha rahat ediyorum anne de..
Sonucta herkez kendi evinde yataginda rahat..
Esin sureklimi gece calisiyor
kaliyoruz
cekinmiyorum ama laf yapiyo esim surekli gecede degl ama bir ay gunduz bir ay gecede
Esine de en onemlisi benim kendimi rahat hissetmem.. eger sen bana baski yaparsan orda rahat degilim asil bu iyi olmaz..canm esimin ici rahat etmiyo hamileyimya korkuturlar dyo laf anlatamiyorum ona
haklisin canm cok saol ne kadar iyi geldi icimi dokmek anlatamam ayrica bn kendim icin gtmiyorum ki hastaneye bebegm icin gdiyorum bn merakli degilim hastaneye esimin bana olan ilgisini kiskaniyo bu kadinEsine de en onemlisi benim kendimi rahat hissetmem.. eger sen bana baski yaparsan orda rahat degilim asil bu iyi olmaz..
Ben korkmuyorum bisey olursada sen varsin telfn var
iyi geceler hayatm optum bndeBunu yine konusrz canini sıkma canim ki hamilesin hic strese girme canim Allah rahatlik verson iyi geceler
MC kacar.. opuldunuzzz