Sayfaya yazmıştım ya canım oradan buldum 11aralıkta olmuşumCanim yumurtlama donemin bittiyse, 15-16-17-18-19 cu gunundesin heralde...
Sayfaya yazmıştım ya canım oradan buldum 11aralıkta olmuşumCanim yumurtlama donemin bittiyse, 15-16-17-18-19 cu gunundesin heralde...
Aynen canım hayirlisI artık zaten ocak 14de de dr gidiyorum inşallah hasta olmam yani hamis olurum da ama olursam da denk gelmez inşallah yaHadı hermevsımmm hayırlısı olsun canım hakınızda ne
Canım ben ederim sana da hepinize tabiki inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın sende bana dua et olur mu hamislerin duası kabul olur derlerHakımıza hayırlısı olsun işallah baya var daha canım işallah olacak bı ayy ben gecen persembe ne istıyodum bsk ne konusuom bu hafta kızlar bu gece persembe bol bol dua edı içde banada edersenız cokkkkkk mutlu olurum
Hoşgeldin bebeto nerelerdesin ya varmı güzel haber forumda görüyorum seni ama buraya uğramıyorsun özletin kendini 🙂Sa canlar nasilsiniz ne var ne yok
in sesini. Hayirli cumalarHadı hayırlısı canım güzel haberle gelirsin inşallahKizlaar yola cikiyorum dua edin duyimin sesini. Hayirli cumalar