daıyma edecegım canı tum arkasalarıma buaradakı tum bebbiş bekleyenlenler rabıb bı an evel versın canım işallah
Canım ben ederim sana da hepinize tabiki inşallah bebisini sağlıkla kucağına alırsın sende bana dua et olur mu hamislerin duası kabul olur derler
cnm dıkkat etmedim kı ben adetlıyım dıe 🙁 aama kısa surdu yedı gun olurdum 4 gun oldum ama kısmet kesınlıkle adet oldum dıe artık ıs yapmıyorum cunkı olabılıyormsCanim nerden bilebilirdinki. Artık daha dikkatli davranirsin. Ustune gordun ama sen adet sandin, ee peki nasildi kanaman hatirliyormusun? Adetten farkli miydi ?
günaydıınnn canlarrr hayırlı cumalar yine hüsrann yine moral yerle bir sonuc NEGATlFFFFF tek cizgi : (((
yok canmm olmadımm bugün 9. Günüm gecikeli ama benim adet düzensizlik oluo hayırlısı artık canm dediin gibi vardır bi hayırrrCnm üzme kendini herseyde vardır bi Hayır sen adet oldun mu olmadisan belki testte hata var yine de üzme kendini
yok canmm olmadımm bugün 9. Günüm gecikeli ama benim adet düzensizlik oluo hayırlısı artık canm dediin gibi vardır bi hayırrr
one canm yaa ilk defa duyuyrum nasıl oluo o nerden bulurumkiCnm sende adet düzensizliği varsa testere disli aslan pencesi iç çok iyi geliyor yumurtalama catlamasi içinde gülüm