amin insallah allahıım hepimizn gönlüne göre versn hayırlısıylaInsallah rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip eder benim 2 tane oglum var ama uvey ben dogurmadim bende bi tane istiyorm
amin insallah allahıım hepimizn gönlüne göre versn hayırlısıylaInsallah rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip eder benim 2 tane oglum var ama uvey ben dogurmadim bende bi tane istiyorm
Canim ya cok katip karistirmissin ya ! Hem adet söktürücü hem maydanoz kürü hemde sogan kürü ! Olmaz ki boyle, kendine resmen eziyet etmissin canim benim. Hepsini birak hemen. Hic birsey yapma bir muddet. Bak gor kendiliginden olur adet. Boyle cok piskolojik baski altindasin.canm gecen carsamba gittm adet söktürcü verdi ama ilacta sökmedi anlamdm neden olmadıını 2 gündr maydanoz suyu bugünde sogan suyuna basladımm adet söküo die biliorum o yüzden deli oldumm neden olmuoki yaaaaa
Hayir canm yumurtalarinda kis varmishosgeldn canm düzeldi,mi peki ablanın adeti oldumu yani etkisini gördümü
Konu nedir kizlar ben kacirmisimHayir canm yumurtalarinda kis varmis
Sogan suyu adet düzensizliği icin iciyordi benim ablam oda kis varmis yumurtalarinda ise yaramadiKonu nedir kizlar ben kacirmisim
aynen öle canm yaaa hamiş olmaı düsünmüorum artıkk adet olsaydımm diorumm artıkk psikolojim bozuldu resmen olmuo dleCanim ya cok katip karistirmissin ya ! Hem adet söktürücü hem maydanoz kürü hemde sogan kürü ! Olmaz ki boyle, kendine resmen eziyet etmissin canim benim. Hepsini birak hemen. Hic birsey yapma bir muddet. Bak gor kendiliginden olur adet. Boyle cok piskolojik baski altindasin.
bende carsamba gittmde doktr adet olmadıım için kücük kücük kist var dedi ama adet olunca 2.gün kan tahlili yaptırmamı söledi öle tahlile bakcak tekrar ona göre tedavi uygulayacak ama adet olamıorumm işte herseyi denedm ama olmuo isteSogan suyu adet düzensizliği icin iciyordi benim ablam oda kis varmis yumurtalarinda ise yaramadi
Ama benim ablamdan hep kan geliyor kan durmuyor ondabende carsamba gittmde doktr adet olmadıım için kücük kücük kist var dedi ama adet olunca 2.gün kan tahlili yaptırmamı söledi öle tahlile bakcak tekrar ona göre tedavi uygulayacak ama adet olamıorumm işte herseyi denedm ama olmuo iste