Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Elfidam hayal kurmak ve inanmak basarinin yarisidir derler fistim insallah hayalleriniz gercek olur.. ama bence aklinda bulunsun duvarlarin hepsini mavi yapma.. beyaz olsun sadece buyuk dolap haricinfe kucuk cekmeceli dolap koycagin yer mavi olsa daha guzel olur hani uzeronde bebegin bezini felan aliyon o .. duvarada bir duz tahta asarsin adini bilmiyom onun.. aksesuarlar felan guzel olur.. veya yatagi koyacagin duvarida yapabilirsin.. butun duvarlar mavi bogar ama birini mavi yapinca modern ve daha guzel olur bence.. Bu benim hayalim.tabiki sen istedigin sekilde yapabilirsin fistim.. insallah hamile oluruzda su bebek odasi nasil olsun muhabeetlerine geceriz:)

MC canm sabah sabah beni guldurdun allah da seni guldursun insaallah :)
Hayal ettigim mavi o kadar açik bir renk ki, dort duvari da yapsam bogmaz inanki :) ama senin fikrinide dikkate aldim tatlim :) merak etme sen, gerekirse bi ic mimar bile bulurum :-D hayirlisiyla bebegimiz olsunda, gerisi allah kerim, hersey bi sekilde olur yapilir.
Hayirlisiyla bi hamile jalabilsek.....
 
Kızlar geçen yaşadıklarımı yazdım çok düzenli hasta olurdum agrim da olmazdı adetim 3 gün geçti bugün doktora gidip test yaptırmayı dusunuyorum gebelik testimi dün yaptım pozitif çıktı ve mide bulantısı başladı boğazında adımda kuruma çok su iciyorum
hayırlı olsun senin adına sevindim:clapping: Allahım bizlere de nasip etsin inşallah sen de bizim için dua et:(
 
Geri
Üst