Peki sonuc🙂)kizlarin cinsiyetinii ogrendim😉
Peki sonuc🙂)kizlarin cinsiyetinii ogrendim😉
Hayatin kotu seyldr getirmr aklina insallah iyi huyludur kotu huyluysada Allah korusun aldirirsin moralini iyi tut canim gecmis olsunnnnKızlar bugün doktara gittim sol yumurtaligimda kist cikti yarin iyi mi kotu mu huylu olduğuna bakılacak çocuk için kotu birşey mi bu
Kesinlikle hamilesinn hayurli olsun🙂)Kızlar üç tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı hamileyim dimi önceden yaptığımda hep negatif cikiyodu
Adetine nekadat varki?Arkadaslar benim rahmimin üst tarafi boyle atiyo bide bisey oynuyo gibi neden acaba
Elfixam insallahhh Rabbim hayirli bir evlat verir sanada bizlerede.. adetine nekadar varKizlar kimse yok mu 🙂
Site boyle güzel olmus 🙂 pembemsi tam bize hitap ediyor 🙂 bide su aradaki reklamlar daha az olsa keske 🙂 bide her sayfadaki mesaj sayisi cogalsa ne güzel olur, hem boyle sayfalar da birikmez 🙂 keske admin sesimi duysa 🙂
Neyse.....
Gelelim asil konumuza....
Kizlar ses Seda vermiyonuz ha. Yanliz kaldim burda. Benim için dua edermisiniz kizlar, onumuzdeki günler çok onemli bizim için. Hayir dualarinizi nolur eksik etmeyin.
Rabbim cümlemize hayirli muradimizi versin insaallah.....
Bende napim klasik evle ugrasiyom adetime bir hafta kaldi buaksam bir sanci girdi okadar🙂 yorulma birakma mucadeleyi canimInşallah canım ama bakalım kısmet artık ya yoruldum ben sen ne yaptın son durum ne canım
Insallahh canim dualarimjz seninle sende bana dua et 1 haftam.kaldiSlm eda cim sen ignelere basladin demek, bende hapini ictim klomen ictim bikaç gün sonra kismetse asilama olucam ikinci kez. Onun için çok onemli günler bizim için, sizden dua istiyorum kizlar, bu sefer tutsun hayirlisiyla![]()
Gecmis olsun dis doktorunu ara sor canim.. korunmadini hamile olabilme riskini soyle eminim bir care vardir insallahhhKızlar dişim çok ağrıyor ama ilaç içmiyorum ne yapmaliyim ya of ölcem ya agridan
yok canım ya valla artıkBende napim klasik evle ugrasiyom adetime bir hafta kaldi buaksam bir sanci girdi okadar🙂 yorulma birakma mucadeleyi canim