melek cenneti
Hamiş Melek
Ne yapcam canım ya şimdi eşim evde ve birazdan kalkacak
Al eline bi oyuncak babacim haydi uyan gunaydin falan de 🙂)
Ne yapcam canım ya şimdi eşim evde ve birazdan kalkacak
Yap hadi bekliyrumKızlar gece uyuyamadim yeni kalktım da korkuyorum test yapmaktan ya
Hayurli olsun cnm banada dua et beni unutma hadi bakalimBaKin kızlar resim attım
Tsk ederim canım benim çok sağolAyyy coooook sevndm ya bak gordunmu korktgna degmedi canm ya gercekten cok mtlu oldum inan Rabbim kucagna almayi nasp etsin hemen hastaneye kontrole gt canm ya col heycanlandm sende bde mc de nye bilmyrm cok mtlu oldm heycanlandm
Sağol canım dualarim sizinle sürekli zatenHayurli olsun cnm banada dua et beni unutma hadi bakalim
HER MEVSIM NE KADARLIK EVLISIN NE KADARDIR OLMUYORDU BU ARADA GOZUN AYDIN DARSII BIZE INSSTsk ederim canım benim çok sağol
Yok canım ben hiç bir tedavi olmadim hiç bi kür de kullanmadim dr bile gitmedim hiç çok şükür rabbime bağışladı bi de kalp atislarini duysam kızlar çok farklı bi duygu ya inşallAh çok geçmeden size de nasip eder rabbimHermevsim senin igne tedavisiyle mi oldu
Attım canım geri sayfalara dön var orada canım evet rabbime çok şükür darısı size canlarimCnm bizlerde dua Rabbim arzunu yerine getirdir duaların kabul oldu resmini çek yolla testin