Insallah bisey olmaz Rabbim senide bebeginide korusun.Kizlar yine kanama oldu bn Dr a gidiyorum. Dua edin nolur
Insallah bisey olmaz Rabbim senide bebeginide korusun.Kizlar yine kanama oldu bn Dr a gidiyorum. Dua edin nolur
Elfidam sana nediyom Rabbim istedikden sonra kimsenin cicek acmaz dedigi kayaliklardan cicek actiriyo🙂MC pazar adet olmam gerekirken dün den hafif hafif lekeler geliyo peceteye akintiyla birlikte. Neden boyle oluyo ki ya. Ben bu ay ilaç da kullanmadım ki. Kesin adet baslayinca da klomen e basliycam.
Celik ben bikere yaptiydim hic faydasi olmadi + esimin bayagi tuhafina gitmisti🙂 ama arkadasim 8 ay cocugu olmamis maydonoz kuruyle hamile kaldi.. nasip yinede dikkatli sekilde denekızlar maydanoz süt buharı yapmaya basladım düngece 1 bugece 2 olucak deneyen varmı yaa
Elfidam sana nediyom Rabbim istedikden sonra kimsenin cicek acmaz dedigi kayaliklardan cicek actiriyo🙂
Ovulasyondada bir leke geldi.. insallahh yerlesme kanamasidir insallah igneye kalmadan tutar🙂 elfidam test varsa bir dene kiz ne cikacak bakalim 4 gun oncesi erken testlerden🙂
Kiz senin umudun benide umutlandirdi simdi ! Gerçekten olabilir belki ? Ama yerlesme kanamasi adet günü gectikten sonra oluyor diye biliyorum. Ama yinede bugün adet olmazsam yarın sabah test yaparim. Sizi mi kircam 🙂
Kiz senin umudun benide umutlandirdi simdi ! Gerçekten olabilir belki ? Ama yerlesme kanamasi adet günü gectikten sonra oluyor diye biliyorum. Ama yinede bugün adet olmazsam yarın sabah test yaparim. Sizi mi kircam 🙂