B
bebegımgelsın
Forum Okuru
Hadi insallah hamssndr canmHeheyyytttt hala hasta olmadım Allaha bin şükür cumaya test yapacagım insaaallahhhh mubarek gun mubarek sonuçlar ♥
Hadi insallah hamssndr canmHeheyyytttt hala hasta olmadım Allaha bin şükür cumaya test yapacagım insaaallahhhh mubarek gun mubarek sonuçlar ♥
Cnm bi kan testi yaptr insallah vardrevet canim ama erken gebelik testiydi gecen ay da 12. gunu yapmistim yine boyle silik cikti ama malesef adet olmustum bu ay da dayanamadim 13.gunu yaptim yapmaz olaydim silik cikti kafam karisti :-(
ayyyy cokkk tatalı cnm bnm inşş kucagına almayıda nasip eder rabbim cnm bnm hayırlı olsunn PRENSESİNİZZZZZ 🙂Teyzeleri cinsiyetimjz belli oldu🙂
Ben erkek demistim askim kiz.. Babamiz kazandi iddiayi🙂)
Bitane PRENSESIMIZ geliyor insallah..
Rabbim sizlerede nasip etsin diger msjlara yorum atamadim yoldayiz opdm kizlar🙂)
Rabbim saglikli eylesin insallah
Sagol canim benim gonlunde ne yatiyosa darisi sana🙂 sen hamileydin demiAyyy ne guzel canm hadi gozunuz aydn 🙂
Benim de başım çok dönmüştü gece uykudan uyandırdı o kadar.2 gün sonra test yaptım pozitif çıktı.bhcg hormonu birden yükselince baş dönmesi yapıyormuş.idrarda koyuluk.karında şişkinlik vardı bir de.Kzlar bende hala adet olmadm hala adet sancm yok dun gece basm cok dondu uyudum anca oyle gecti szce ne zmn test yapym bi kac gun daha gecsn mi
Ceylinim.amin canim insallah sende saglikla kucagina alirsin ve doger kizlarada nasil olur amin..canmmm benmmm gözünz aydınnn rabbim saglıklı sıhatli kucaınıza almayıda nasip etsn insallah senin adınaaa cooookk sevindm bizde sizn gibi ben erkek esim kız dio baklm bizmkinin cinsiyeti ne olcak gösterrse bizde haftaya göcez allah izn verrse saglıklı sıhtalli olsunlardaaa rabbimmm bizlere bagıslasın meleklermizi
sen hamile misin ki cnmBenim de başım çok dönmüştü gece uykudan uyandırdı o kadar.2 gün sonra test yaptım pozitif çıktı.bhcg hormonu birden yükselince baş dönmesi yapıyormuş.idrarda koyuluk.karında şişkinlik vardı bir de.
Amin canin kac haftaliksinKızlar günaydınlar cuma günü kontrolümüz vardı bebişimizin kalp atışları gelmiş.çok güzedi öyle görmek inanamadım.sat a göre 10 gün geriden geliyor dedi doktor.geç döllenme olmuş 15 gün gün sonra yeniden kontrolümüz var.Allah isteyen herkese nasip etsin 😛
Insallahh hamile olursunnnHeheyyytttt hala hasta olmadım Allaha bin şükür cumaya test yapacagım insaaallahhhh mubarek gun mubarek sonuçlar ♥