Bende pazartesi gidecem insallah ogrenirimyokk daaa ögrenmedmm carsamba günü allah izn verrse randevumuz ama sölerlermi belli olur mu bilmiorum zeka testi yapılcakk iste sen ögrendnmi
Bende pazartesi gidecem insallah ogrenirimyokk daaa ögrenmedmm carsamba günü allah izn verrse randevumuz ama sölerlermi belli olur mu bilmiorum zeka testi yapılcakk iste sen ögrendnmi
Canim burda, 7.Ci ile 16.Ci gunleri arasinda yapiyorlarmis, benimde 18.Ci günüme denk gelecek çünkü erken adet oldum. Aradim degistirmek için rdv yu, gerek yok iki gün once kan testi yaparsin dediler. Oyle yapicam artik.elfıdam cnmm rabbbım hayırlısıyla kucaklarımızı doldurcak ınsss ama ne dıycektım rahım fılmını adetın bıtımınde yapıorlar bebeıs falan olmasın dıeee senınkını neden ortasında yapcklr
kafam karıştı valla . kaynanam bişey dedi onu yapıyorum şimdi kerpiç taşı varmış onu ateşte kızdırılıyormuş sonra üstüne su atınca buharlaşıyormuş onu beze sarıp afedersiniz avret mahalinize koyuyormuşsunuz 3, 4 gün devam ediyormuşsun. çoğu kişi böyle kalmış. bende denicem sonucu söylerim artık.
kapidadir. Yakinda gelecek insaallah.yok canım dün yaptım sıcakken koymadım sedece üstüne doğru eğildim nedense yaptıktan sonra sabaha kadar akıntım oldu hep inş bi fayda verirCanim aman dikkat et, yumurtaliklarini pisirirsin !
canım senin yönteminde faydalıdır belki ama hiç süt ve maydanoz buharını denedin mi bir de ısırgan ebegümeci maydanoz buharı falan var onları yapsanyok canım dün yaptım sıcakken koymadım sedece üstüne doğru eğildim nedense yaptıktan sonra sabaha kadar akıntım oldu hep inş bi fayda verir