Teşekkür ederim inşallah gecikir🙂Merhaba testi erken yapmışsınız moralinizi bozmayın gecikmeniz olunca testi tekrar yapın
Teşekkür ederim inşallah gecikir🙂
dualarım seninle canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına rabbim ikinizi de korusun.Kizlar int yok giremiyorum..
Pzt Dr gittim çok sukur bebeği gorduk.
Ama cuma tekrar gel dedi kese buyuyormu bakalım dedi..
Dua edin.. İnsan çok merak ediyor iyimi diye çok farklı biseymis korkuosun sevinmekten cok..
Rabbim tez zamanda sizlerede. Nasip etsin inşallah..
Ay kıyamam canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.. Dileriö her şey yolunda gider senin için🙂Kizlar int yok giremiyorum..
Pzt Dr gittim çok sukur bebeği gorduk.
Ama cuma tekrar gel dedi kese buyuyormu bakalım dedi..
Dua edin.. İnsan çok merak ediyor iyimi diye çok farklı biseymis korkuosun sevinmekten cok..
Rabbim tez zamanda sizlerede. Nasip etsin inşallah..
Asiyecim nasılsın adet oldun mu ne durumdasın merak ettim cnm..benimde pazar günü canım şuan sadece göğüslerim hassaslaştı çok acıyorlar ama her ay negatif olduğu için ümitlenmek istemiyorum inşallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız beklemek çok zor
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Sen ne durumdasn cnmAy kıyamam canım Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.. Dileriö her şey yolunda gider senin için🙂