Ertesi Gün Hapı İçip Ara Kanama Olanlar

Merhaba arkadaşlar ertesi gün hapı içtim birkaç gün sonra kahverengimsi şeklinde lekeler geldi.suan 7. Gün ve hala geliyor sizce bu kadar uzun sürmesi normal mi?
Merhaba, ertesi gün hapı düzensiz kanamaya neden olabilir. + Ertesi gün hapları % 100 gebelikten korumaz tedbiren gebelik testi yapın ve lekelenme için bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Adetimden 1-2 gün önce Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, kendisi peçeteye boşalıp peçete ile temizledikten sonra tekrar penisini vajinama değdirdi.sperm bulaşıp bulaşmadığından emin olmadığım için ilk 24 saat içerisinde ella kullandım .Ella kullandıktan sonra kanamam başladı. Bu adet kanaması mı yoksa ilacın yan etkisi mi anlamadım. Adet dönemimdeyim.Kanamam öncekilerden az (ilk iki gün normal denilebilecek kadar idi) ve yan etkide belirtildiği gibi kahverengi değil, kırmızı . Ayrıca bakireyim. Sizce durum nedir arkadaşlar?Adet kanamasımı yoksa ilacın yan etkisimi ayırt edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim .
 
Merhaba hanımlar sevgilimlr ilişkiye girdik bende kullandım adetime daha varken kanamam oldu adet tarihimi normal mi almalıyım yoksa kanamanın olduğu günü mü
 
Merhaba , Ertesi gün Hapının işe yarayıp yaramadığını gösteren tek bulgu adetin zamanında gelmesidir. Hapın hemen sonrasında olan kanama ilacın yan etkisi ile oluşabilir.Bu nedenle adetinizde gecikme olursa gebelik tetsi yapınız..
 
Merhaba erkek arkadaşımla ilk birlikteliğimizde (bakireydim) ertesi gün hapı kullandım. Bir hafta sonra tekrar birlikte olduk ve ilişki esnasında kanamam başladı, çevremdekiler bunun normal olduğunu kızlık zarıyla bi ilgisi olabileceğini söyledi. O gün başlayan kanamam üç gün kahverengimsi bir renkte devam etti bunun regl olabileceğini düşündük fakat reglime daha 2 hafta vardı. Şuanda reglimin üzerinden 10 gün geçmiş durumda ve regl olmuyorum? İçime boşalmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz.
 
Merhaba, ejakülasyon olmadan zevk suyuyla bile gebe kalmak mümkün. İhtimal düşükte olsa imkansız değildir. Gecikmeniz ya ilaç kaynaklı yada gebelikten. Tedbiren gebelik testi yapın. Ertesi gün hapları gebelikten % 100 korumaz.
 
Ertesi gün hapından sonra adet geciktirici kullanmam gerekiyor,tatile gidecektik adet döngüm çok değişecek hamilelik varsa nasıl anlıycam ,test ne zaman yapılır acaba,başına gelen var mı
 
Geri
Üst