Etype proğramı nasıl kaldırılır

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Etype proğramı nasıl kaldırılır
etype nasıl silinir, kaldırılır, kaldıramıyorum silme işlemi için bu konumuzu takip edin.
Off off etype diye bir proğramı çocuğunuz yada bilmeyen bi sıpagetti indir di ise nasıl kaldırırsınız size onu anlatayım. Bu çocukların indirdiği proğramlara aklım sırrım ermiyor. Bu facebook taki bir oyunla alakalı 57 mb lık bir dosya silemiyorsunuz kaldır dediğinizde de bulamıyorsunuz. Öncelikle bu prğramdan kurtulmanın tek yolunun ne olduğunu söyleyeyim sizlere. Etype klasörünü silmeye çalışmayın silinmeyecektir çünkü proğram hemen alt sekmede sürekl açık durumda kalacak göreceksiniz. Bu proğramı kaldırmak için proğramın size sunduğu küçük pencereden saçma bi face hesabı ile giriş yaparak % lik kısmı yüzde 100 e getirin sonra profilden paylaştıktan sonra proğramdan çıkabilecek ve kaldırabileceksiniz. Bir saattir ömrüm gitti söyleyim size :) Sorun olursa yazın bana


Bir misafirimiz bu konuyla ilgili aşağıdakileri söylemiş isterseniz bide bunu deneyin biz proğramı kaldırdığımız için denyemiyoruz. Bakın aynen şöyle demiş.


arkadaşlar face falan uğraşmaya gerek yok. uninstal tıklayın il soruya "no" deyip 2. soruya finish diyeceksiniz. bu kadar basit. %100 falan olmasına gerek yok
 
% 100 seviyesine getirdikten sonra alt sekmede açık görünen yere sağ klik log out deyin sağ tarafda ( ekranın sağında ) size bir ibare çıkacak ona no dedikten sonra proğram filesten proğramı tamamen silin klasörün ismi etype :)
 
Unutuyordum, önce etype klasörünün içine girin orada uninstall olacak onu çalıştırın daha sonra bu klasörün içini silin sonrada etype klasörünü kaldırın ben dün öyle yaparak kaldırdım sorun da yok bilginiz olsun.
 
arkadaşlar küfür etmek istemiyorum ltfn şu etype progremının nasıl silindiğini sölermisiniz...
 
arkadaşım programı kaldır dedim ve dediklerinide yaptım ama hala duruyor nasıl yo ketcem onu ???
 
% 75 seviyesinden sonra facebook profilinizdeki arkadaşlarınıza önermeniz yani beğendiğinizi göstermeniz gerekiyor ondan sonra % 100 seviyesi gelecek ve siz proğramı kaldırabileceksiniz.
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst